Airbrush, eli kynäruiskumaalaus.

Tämä tekniikkaa antaa mahdollisuuden luoda realistista, kevyttä ja herkkääkin jälkeä. Useimmin kynäruiskumaalauksesta tulee mieleen autot ja moottoripyörät. Tekniikka mahdollistaa myös maalaamisen mille tahansa muulle alustalle.

Kynäruiskulla olen suihkinut autojen ja moottoripyörien lisäksi kypäriin, puulle, nahalle, kankaille, lasille, muoville, luuhun, seinään ja ihoon. Pohjustus ja pinnoitus maalaukselle tehdään aina alustan ja käyttötarkoituksen mukaan.

Kynäruiskumaalaukseen on myös mahdollista sekoittaa muita tekniikoita jolloin kokonaisuudesta tulee mielenkiintoisempi. Esimerkiksi siveltimellä tehtävät rajaukset antavat parhaimmillaan työlle raamit ja tuovat siihen syvyyttä.

Jokainen työ on aina ainutlaatuinen ja suunnittelen ja ehdotan siihen mielestäni parasta mahdollista ratkaisua jotta kokonaisuus olisi paras mahdollinen.

Kiinnostaako kynäruiskumaalaus aiheena enemmänkin. Voit lukea siitä lisää täältä. Lisää kuvia kynäruiskutöistäni löydät Facebookista, Instagramista ja portrait sivultani.

Moottoripyörän kate
Moottoripyörän tankki
Taidepaperi A3
Taidelevy 30x30cm
Taidelevy 30x30cm
Moottoripyörän bensatankki
Kypärä
Moottoripyörän kate
Taidelevy 30x40cm
Kitaran runko
Moottoripyörän osat