Kynäruiskumaalaus

Tämä tekniikkaa antaa mahdollisuuden luoda realistista, kevyttä ja herkkääkin jälkeä. Useimmin kynäruiskumaalauksesta tulee mieleen autot ja moottoripyörät. Tekniikka mahdollistaa myös maalaamisen mille tahansa muulle alustalle.

Kynäruiskulla olen suihkinut autojen ja moottoripyörien lisäksi kypäriin, puulle, nahalle, kankaille, lasille, muoville, luuhun, seinään ja ihoon. Pohjustus ja pinnoitus maalaukselle tehdään aina alustan ja käyttötarkoituksen mukaan.

Kynäruiskumaalaukseen on myös mahdollista sekoittaa muita tekniikoita jolloin kokonaisuudesta tulee mielenkiintoisempi. Esimerkiksi siveltimellä tehtävät rajaukset antavat parhaimmillaan työlle raamit ja tuovat siihen syvyyttä.

Jokainen työ on aina ainutlaatuinen ja suunnittelen ja ehdotan siihen mielestäni parasta mahdollista ratkaisua jotta kokonaisuus olisi paras mahdollinen.

Kiinnostaako kynäruiskumaalaus aiheena enemmänkin. Voit lukea siitä lisää täältä. Lisää kuvia kynäruiskutöistäni löydät Facebookista, Instagramista ja muotokuvat sivultani. Lisätietoa kynäruiskukursseista saat lataamalla alla olevan oppaan.

Click here to subscribe