Akryylimaalauskurssi Tampereella joka rentouttaa ja auttaa irti arjesta. Tällä kurssilla keskitymme nautiskeluun ja suorittaminen jää Olkkarin ulkopuolelle.

Jos maalaustarvikkeiden levittäminen kotiin, tarvikkeiden haaliminen ja opetteleminen kantapään kautta ei ole sinunkaan juttusi, olet enemmän kuin tervetullut mukaan Olkkarin kursseille. Kurssille ovat tervetulleita kaikki yli 10 vuotiaat, eikä sinulla tarvitse olla mitään kokemusta maalaamisesta, eikä sinun tarvitse osata edes piirtää. Olkkarin henkilökunta pitää huolen, että saat varmasti kurssista paljon irti.

Akryylimaalauskurssi-Tampereella

Akryylimaalaus on helppo ja edullinen taidemaalausmuoto. Tässä muutamia vinkkejä ja tietoa akryylimaalauksesta:

 1. Miksi valita akryylivärit?
  • Akryylivärit ovat monipuolisia ja soveltuvat erilaisille maalauspinnoille, kuten pingotetulle kangaspohjalle, puulevyille, paksuille pahveille, akryyliväreille tarkoitetulle paperille sekä poltetulle savelle ja betonille.
  • Ne kuivuvat nopeasti, mikä mahdollistaa useiden värikerrosten ja sävytekstuurien luomisen yhden maalauskerran aikana.
  • Akryyliväreillä voi tehdä hienoja varjostuksia.
 2. Tarvittavat taidetarvikkeet akryylimaalauksessa:
  • Akryylivärit ja siveltimet.
  • Väripaletti helpottamaan värien annostelua ja sekoittamista.
  • Suihkupullo veden tai maalausnesteen kostutukseen.
  • Hiili tai pehmeä lyijykynä esiluonnoksen tekemiseen.
  • Fiksatiivi esiluonnoksen kiinnittämiseen.
  • Taiteilijan maalausteline ergonomista työskentelyasentoa varten.
 3. Maalauspohjassa huomioitavia asioita:
  • Valmiiksi esikäsitelty akryylimaalauspohja on aloittelijalle helppo valinta.
  • Jos valitset itse esikäsittelemättömän maalauspohjan, huomioi sen ominaisuudet. Rasvaiset, vahamaiset tai huokoiset pinnat vaativat esikäsittelyn gessolla.

Akryylimaalaus on hauska tapa luoda taidetta, ja se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin taiteilijoille!

Akryylimaalauskurssi Olkkarin tapaan

Hengästyitkö edellä lukemastasi? Tuntuuko vaikealta lähteä kauppoihin hakemaan kaikkia tarvikkeita ja raivata tilaa kotiin? Stressaatko jos tuhlaatkin rahaa ostamalla vahingossa vääriä tai turhia tarvikkeita?

Et ole varmasti yksin ja siksi me Olkkarilla olemme tehneet tämän harrastuksen aloittamisesta mahdollisimman helppoa. Sinun ei tarvitse muuta kuin klikata itsesi mukaan kurssille, laittaa mukavaa vaatetta päälle ja saapua paikalle. Katamme pöydän sinulle valmiiksi.

Olkkarin kurssin jälkeen harrastuksen jatkaminen kotona on varmasti helpompaa, vaivattomampaa ja stressittömämpää. Yhdistelmäkursseilla herättelemme myös luovuutesi esiin puolestasi äänimaljojen avulla. Ei siis haittaa vaikka et olisi yhtään taiteellinen, vaan haluat vaan koittaa jotain aivan uutta ja rentoutua samalla. Voimme luvata, että arjen kiireet kaikkoavat kurssin ajaksi. Lämpimästi tervetuloa!

Mukaan kursseille pääset tästä.

Akryylimaalauskurssi Tampereella

Akryylimaalauskurssi Tampereella