Miksi blogi?

Kaiken takana on nainen ja ajatus.

Blogi

Tätä on viime aikoina pohdittu oikein urakalla. Ajatus lähti alunperin liikkeelle turhautumisesta someen ja sen mahdollisuuksiin esitellä erilaisten proggiksien tekovaiheita. Mielestäni on mielenkiintoista nähdä aina eri työvaiheet valmiin lopputuloksen lisäksi ja ymmärtää myös homman takana olevaa tarinaa ja tähän blogi on mielestäni oiva työväline.

Ajattelin että blogi olisi tähän loistava apukeino. Tällainen yksityiskohtaisempi tarkastelutapa auttaisi varmaan myös välittämään fiiliksiä ja ajatuksia kunkin projektin kohdalla. 

Toivon, että touhuistani voisi myös mahdollisimman moni inspiroitua ja täten käsillä tekeminen saisi mahdollisimman paljon tuulta alleen. Parhaimmillaan kaikki luominen on kehittävää ja henkistä hyvinvointia lisäävää ja aina voi tulla paremmaksi. Ei ole väliä kutooko villasukkia vai rakentaako moottoripyöriä.

Toivon myös osaltani edesauttavani avointa ilmapiiriä, jossa tekemisessä ei ole ”salaisuuksia”, vaan tietoa ja taitoa jaetaan kaikille. Jokainen tekijä on kuitenkin uniikki ja hyödyntää kutakin tietoa itselleen sopivalla tavalla.

Hyvää fiilistä ja elämänjanoa

Oma lähestymistapani oikeastaan kaikkeen perustuu aina fiilikseen. Tästä syystä en näe itseni kirjoittavan blogia jossa tarkastellaan tyyliuskollisesti esineitä, muotoilua tai pukeutumista. Et tule myöskään löytämään kirjoituksistani perinpohjaisia teoreettisia tutkimuksia automaalien kehityksestä viime vuosikymmeniltä.

Kustom kulture elämäntapana edustaa minulle kaikkea mistä tulee hyvä fiilis. Se ei velvoita pukeutumaan aina leopardikuosiin ja sisustamaan tietyllä tavalla. Ennen kaikkea se antaa keinon ylenkatsoa arkipäiväisyyttä.

Kustom kulture on kuin oudon väriset linssit joiden läpi on hyvä seurailla maailman menoa. Se on se maailma mitä itse elää ja hengittää tässä ja nyt. Se ei ole pukeutumisleikki seuraavaan tapahtumaan tai juhliin. Älkääkä ymmärtäkö väärin, kauneutta ei ole koskaan liikaa ja huoliteltu olemus on aina ihailtavaa kunhan se tehdään itselle. Parhaimmillaan ulkonäköön keskittyminen on vaan tapa ilmaista omaa fiilistä tai laatuaikaa itsensä kanssa. Ulkoiset asiat eivät silti saisi määrittää ihmistä.

Tämän blogin tarkoitus on siis tarkastella arkea noiden oudon väristen linssien läpi keräten samalla talteen kaikki kaunis ja inspiroiva. Paatuneena bensalenkkarina toivon että saan välitettyä pakokaasun ja tärpätin hajua tuoden esille sen maailman rosoisen mutta silti niin mahtavan puolen.

Eikö me vielä tunneta? Lukaise tästä kuka täällä kirjoittelee.

Palaute ja toiveet ovat enemmän kuin tervetulleita!

Miksi blogi