Olkkari – irtiottojen olohuone Tampereella on paikka jossa irtaannutaan arjesta ja mennään aina fiilis edellä unohtaen suorituskeskeinen tekeminen. Se on ennen kaikkea paikka jonne kaikki ovat tervetulleita sellaisena kuin ovat.

Olkkari on tehnyt tuloaan jo monta vuotta. Nyt kuitenkin tuntui, että aika on kypsä ja kuin itsestään asiat alkoivat loksahtelemaan paikalleen. Kaikki kenelle toiminnasta ollaan puhuttu, ovat olleet yhtä fiiliksissä kuin me Olkkarilaisetkin. Uskon, että mekään emme ihan ymmärrä kuinka paljon kysyntää tämän tyyliselle toiminnalle on.

Click here to subscribe

Satu, Art From The Underground

Toisena Olkkarin perustajana on Satu, taiteilija Art From The Undergroundin takana. Arkeni koostuu erikoismaalauksista, tatuoinneista, muotokuvista, taide-esineiden tekemisestä, bloggaamisesta, erikoismaalauksen opettamisesta ja kaikenlaisesta kustom taiteilusta. Lisää siitä mikä on Art From The Underground voit lukea täältä.

Perustin ensimmäisen yritykseni 21 vuotiaana ja sen jälkeen on puuhattu kaikenlaista tukka putkella. Tässä kaikessa minulle kaikista vaikeinta on ollut pysähtyminen ja hetkessä oleminen. Pää menee edellä jo seuraavassa projektissa ja häämöttävässä deadlinessa.

Kun sairastuin krooniseen suolistosairauteen havahduin levon ja kierrosten laskemisen tärkeyteen. Jouduin opettelemaan oikein isolla kädellä miten voi olla stressaamatta, hyväksyä lepoa itselleen ja oikeasti mennä kehon ehdoilla. Tässä kaikessa taide oli minulle valtavana apuna ja mikä sen mahtavampaa kun se, että olen saanut tehdä sitä työkseni jo niin monta vuotta.

olkkari-irtiottojen olohuone

Omasta kokemuksestani ammennettuna haluan jakaa tätä hyvää kaikille. Kaipaatpa siis taukoa arjesta, ruuhkavuosista, työkiireistä, kivuista, sairaudesta, riippuvuudesta tai suorituskeskeisestä arjesta, olen avaamassa sinulle ovea käsin tekemisen maailmaan.

Toivon, että kurssieni kautta yllätät itsesi, opit uutta, rentoudut, pidät hauskaa, verkostoidut ja löydät keinoja, joilla päätä on helppo nollata myös kurssien ulkopuolella. Kurssieni teemat vaihtuvat ja löydät valikoimaa niin yhden kuin useammankin kerran kestävistä kursseista. Tästä näet esimerkin kurssistani. Kurssini eivät vaadi sinulta osaamista tai omia tarvikkeita.

Sofia, Healing waves

Olkkarin toinen perustaja on myös pitkän yrittäjäuran omaava, syvärentoutuksiin erikoistunut Sofia. Olen toiminut toistakymmentä vuotta yrittäjänä, niin kampaamossa, verkkosivujen tekijänä, vaatebusineksessä, äänimaljahoitajana kuin fysikaalisen soluterapian hoitajana.

Olen luonnostani parantajasielu ja olenkin parhaimmillani tuottaessani toisille mahdollisimman hyvän olon. Itsellenikin tuttu lapsiarki, kiireisine työkuvioineen on korostanut rentoutumisen ja ajan ottamisen tärkeyttä ja tämän oman tarpeen kautta olenkin ajautunut syvärentoutusten pariin.

olkkari-irtiottojen olohuone

Olen myös ajan kanssa oppinut sen, että vain silloin voi olla oikeasti toisten tukena ja apuna, kun pitää ensin itsestään huolen. Tällöin se arjen sujuminenkin on jouhevampaa, kun itsellä riittää rahkeet siihen. Rentoutumisen ei pitäisi olla vain arjen luksusta, vaan normaali osa sitä. Löydätkin kursseistani eri pituisia jaksoja, jotka helpottavat sinua saamaan kaiken hoidoista irti, kuin myös rentouttamaan ja palauttamaan kroppaasi säännöllisesti.

Syvärentoutukseni eivät vaadi osallistujilta minkäänlaista aiempaa kokemusta, riittää että saavut vain paikalle. Kokemus on jokaiselle erilainen eikä perustu siihen, kuinka paljon uskot tällaiseen hoitomuotoon. Rentoutuksen aikana keho rentoutuu vaikka et niin tahtoisi ja rentoutuksen jälkeen voit vain nauttia autuaasta olosta.

Lisää Sofiasta löydät tästä linkistä.

Mitä Olkkari tarjoaa?

Olkkari tarjoaa kattonsa alla kaikkea mikä tekee ihmiselle hyvää. Tarjonnastamme löydät kaikille avoimia ryhmiä, joihin voit varata paikkasi lunastamalla sen loppukesästä 2023 aukeavasta verkkokaupastamme.

Tämän lisäksi tarjoamme erilaisia vertaistuellisia ryhmiä eri yhdistyksille. Tällaisia kohderyhmiä ovat esim. kroonisesti sairaat ja heidän läheisensä, päihde-, peli- ja läheisriippuvaiset läheisineen, väkivaltaa kokeneet ja nepsy-lasten vanhemmat. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ota vain rohkeasti yhteyttä.

Olkkari-irtiottojen-olohuone

Meiltä voit myös varata yksityisiä kursseja esim. polttariporukoille, kaveriporukoille, tyky-päiviin, nuorisotoiminnalle tms. Kerro viestissä millaiselle porukalle toivoisit ohjelmaa niin me järjestämme sen juuri teitä varten.

Kattomme alta löytää myös erilaisia pop-up kursseja, joiden pitäjät saattavat tarjota palveluitaan pysyvästi tai kertaluontoisesti. Näihin palveluihin kuuluu mm. kehonhuoltotunnit ja käsityökurssit. Muista pop-up tyylisistä kursseista infoamme niin Olkkarin sisäpiiriläisille, johon pääset liittymään alla olevasta bannerista, kuin some- kanavissamme.

Click here to subscribe

Olkkari – irtiottojen olohuone

Olkkari on siis paikka ottaa äkkilähtö arjesta. Aikaa siihen et tarvitse viikkoja, eikä matkalaukkuakaan tarvitse matkaa varten pakata. Riittää, että saavut paikalle juuri sellaisena kuin olet. Takaamme että avatessasi ovemme pois lähteäksesi, voit todeta että mieltä ja kehoa rasittaneet asiat ovat hetkeksi unohtuneet.

Tällöin repussasi on myös uusia taitoja sekä henkistä pääomaa joka saa arjen soljumaan kevyemmin ja miellyttävämmän värisenä. Hyvällä fiiliksellä elämä on huomattavasti mukavampaa. Nähdään Olkkarilla!

Olkkari – irtiottojen olohuone