Persoonallinen tatuointiliike Tampereella, jossa ei tarvitse stressata ketä kaikkia samassa tilassa pyörii. Ei tarvitse myöskään huolehtia näkyykö epämukava asentosi ja se, että tatuoinnin tekemien sattuu myös kaikille näyteikkunan ohi käveleville.

Tatuoinnin ottaminen voi olla hauska ohikiitävä hetki, missä nauru raikaa ja ihoon tallentuu joku hauska muisto tai vaan fiilispohjalta valittu kuva. Toisaalta se saattaa olla muistotatuointi jollekin rakkaalle meidät jättäneelle ja tatuoimishetki saattaakin olla todella tunteellinen. Tatuoinnilla voidaan myös peittää kipeitä muistoja, kuten arpia menneestä elämästä, rankoista ajoista, tapaturmista tai sairauksista. Näitä seikkoja ei välttämättä halua selittää paikalle tupsahtaville viisastelijoille.

Persoonallinen-tatuointiliike-Tampereella

Niin tatuoijana, taiteilijana kuin ihmisenäkin suhtaudun aina asioihin pääasiassa fiilis edellä. Tunnelmalla, läsnäololla ja tilalla itselle on väliä. On väliä miten asiakas ja yrittäjä kohtaa toisensa ja millainen tunnelma kuvaa tehdessä vallitsee. Mitään ennenkokematonta sielujen sympatiaa ei tarvita, mutta haluan kunnioittaa myös ajan varaamaa asiakasta antamalla tuon ajan ainoastaan hänelle. Siinä voidaan sitten jutustella, kuunnella musiikkia, tai vaan kuunnella tatuointikoneen ääntä. Mikä kulloinkin tuntuu oikealta.

Oma studioni sijaitsee kotini alakerrassa. Tila on terveysviranomaisen tarkastama ja hyväksymä ja asiakkaille onkin aivan omat tilansa. Studio koostuu aulasta, jossa saa chillata sohvalla nauttien assistentin (pienen karvattoman koiran) seurasta, pelata Nintendoa tai vaikka lueskella lehtiä. Sohvalla onkin nukuttu monet päikkärit saattajien toimesta, kun ajan varanneelle tehdään tatuointia.

Persoonallinen-tatuointiliike-Tampereella

Tämän lisäksi asiakkaille on oma wc, sekä varsinainen tatuoimistila. Tatuoimistilasta saadaan myös näköyhteys blokattua asiakkaan niin halutessa ovella. Tilassa ei ole kulkua, tai muita kävijöitä tatuointiajan aikana, joten yksityisyys on taattu.

Click here to subscribe

Koska olen Kustom taiteilija, on aulan seinät koristeltu kollegoideni taideteoksilla. Silmän ruoka ei siis varmasti lopu kesken ja ihmeteltävää riittää. Moni asiakas onkin todennut leikkisästi, että -” nyt mä ymmärrän miksi sä viihdyt niin hyvin yksin täällä maan alla”. Lisää siitä miten olen tälle alalle ajautunut voit lukea täältä.

Persoonallinen tatuointiliikkeeni Tampereella on siis juuri sinua varten, joka kaipaat tatuointikokemukseesi yksityisyyttä ja rauhaa. Puolialastomuus, kipu ja epämukava asento saa helposti arvostamaan näitä seikkoja. Ajanvarauksissa toivon sinua ottamaan minuun yhteyttä whatsappilla 045 1129556 tai sähköpostilla osoitteeseen artftomtheug@gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa studiolleni!

Persoonallinen -atuointiliike-tampereella

Persoonallinen tatuointiliike Tampereella