Seuraajien merkitys minulle on valtaisa. Kiitos, että olette.

Tietotekniikka ei ole ikinä varsinaisesti kiinnostanut minua ja olenkin ollut aika pihalla kaikesta hakukoneoptimoinnista ja Google roboteista. Onneksi ympärilläni on fiksuja ihmisiä jotka näistä asioista ymmärtävät ja olen saanut hirveästi apua näiden asioiden suhteen. Valtaisana apuna on ollut Sofia.

Opiskelen tosin aiheesta kokoajan lisää ja täälläkin viikolla käytän kaksi päivää ihan vaan näiden asioiden opetteluun. Tämä jotta pystyn luomaan teille helpompaa ja selkeämpää sisältöä, jolloin löydätte etsimänne mahdollisimman nopeasti.

Seuraajien merkitys

Mielipiteet ja palaute on todella arvokasta

Teidän mielipiteenne merkitsee minulle ihan mielettömästi. Tämän vuoksi somessani on aina välillä kaikenlaisia kyselyitä missä kyselen mielipiteitänne ja toiveitanne erilaisiin asioihin. Näin pyrin toteuttamaan niitä asioita mitä toivotte.

Teillä on valtava voima

Korona on luonut haasteita aika monen rahapussiin ja monet ovat joutuneet pilkkomaan erilaisia taidehankintojaan osiin. On kuitenkin muitakin tapoja auttaa yrittäjää kun tilaamalla häneltä työtä. Yksi kaikista parhaista keinoista on postausten jakaminen. Muistattehan, että kaikkia blogitekstejäni voi jakaa omassa profiilissaan tai erilaisissa sosiaalisen median ryhmissä ja tietysti tämä koskee myös kaikkia muitakin postauksiani.

Tämän lisäksi myös reagoinnit, eli erilaiset peukutukset, sydämet ja mitä kaikkea te laitattekin auttavat minua. Hunajaa on myös kommentit postauksiini. Mitä enemmän saa reaktioita sitä enemmän saa näkyvyyttä. Ja mitä enemmän saan somessa näkyvyyttä, tavoittaa sitä enemmän ihmisiä. Tätä kautta tavoittaa siis mahdollisesti myös potentiaalisia asiakkaita ja postaukseni näkyvät useampien feedeissä. Siispä hyvinkin pienellä vaivalla voit auttaa minua ja muita yrittäjiä mielettömästi.

Esimerkiksi blogini postausten perässä on suoraan nappulat josta postauksia pystyy jakamaan ja Facebook päivityksissä jako nappula löytyy tuttuun tapaan sieltä postauksen alapuolelta. Kuten sanottu, palaute on minulle aina kultaakin arvokkaampaa. Olen ollut hirvittävän tyytyväinen kun te olette sitä minulle antaneet!

Palautetta voi tosiaan antaa suoraan myös niihin postauksiin, jolloin se on sitten kaikkien nähtävillä. Samalla saan sitä toivottua toimintaa sinne profiiliini ja näkyvyys paranee. Some viidakkoon hukkuu hirvittävän helposti ja siellä tiedon määrä on valtavaa. Tämänviikkoinen feikkiprofiilin ilmestyminen laittoi miettimään, että kuinka paljon väärää tietoa somessa loppuviimein liikkuu. Harmillisinta on se kuinka paljon siellä julkaistaan asioita toisten nimissä. Tämän roskapostin takia saattaa myös käydä niin, että nämä ihan oikeatkin julkaisut hukkuvat kaiken muun postailun alle.

Tähän kaikkeen luo lisähaasteensa vielä algoritmit, jotka saavat ainakin allekirjoittaneen raapimaan muutaman kerran päätään. Huonolla näkyvyydellä postauksiani näkee vain noin 5% seuraajistani.

Seuraavaksi suunnittelenkin teille sisäpiiriä jonka avulla pääset kiinni suoraan peruutusaikoihin, tarjouksiin, kilpailuihin ja muihin spesiaalijuttuihin. Olen saanut palautetta peruutusaikojen saatavuudesta ja näin pystyisin takaamaan teille helpon tavan seurata sitä tilannetta. Tästä lisää kuitenkin myöhemmin.

Seuraajien merkitys on valtava, kiitos

Nyt haluan vain kiittää teistä jokaista jotka ovat lähettäneet minulle viestiä nimissäni tehdystä Instagram tilistä. Kiitos, että autoitte minua infoamaan muita seuraajiani tuosta tilistä. Näin ollen estimme tuon profiilin levittämän virus linkin klikkailua ja lisäharmin syntyä. Kiitos jokaiselle joka ilmiantoi tuon tilin. Seuraajien merkitys nykypäivän yrittäjälle on suuri. Minulle olette kultaa. Oikeasti.

Instagram-kaappaus

Kuulutko jo sisäpiiriin? Voit liittyä mukaan alla olevan bannerin kautta.

Click here to subscribe

Seuraajien merkitys