Tatuointiliike Tampereella, mun rakas työmaani. Halusin avata vähän teille jotka ette ole luonani käyneet millainen tämä tamperelainen tatuointiliike onkaan, millaista palautetta siitä saan ja miksi se on muodostunut juuri sellaiseksi kun se on.

Lähestyn koko tatuoimistilannetta hieman erikoisella tavalla, nimittäin fiiliksen kautta. Jokainen jolla on tatuointi, tietää että sen tekeminen tuntuu. Joskus se sattuu enemmän ja joskus vähemmän, mutta usein kummassakaan tapauksessa olo ei ole mukava. Lisää tatuointikivusta voit lukea tästä.

tatuointiliike-tampereella

Tatuointitilanteen tuntemuksiin vaikuttaa myös vahvasti se minne kuvan ottaa. Usein sitä myös joutuu olemaan tatuoitavana puoli alasti ja epämukavassa asennossa. Tämä seikka yhdistettynä edellä mainittuun kipuun ei tee kokonaisuudesta kovien miellyttävää.

Click here to subscribe

Tämä kaikki onkin ollut suurin syy sille, miksi olen päätynyt yksityisstudion pyörittämiseen omassa työssäni. Haluan tehdä kaikkeni, että asiakkaillani olisi mahdollisimman mukava ja helppo olla.

Antamanne palaute

Saamani palaute tuntuu joka kerta aivan yhtä hyvälle ja se myös auttaa minua kehittämään toimintaani jatkuvasti. Saan paljon kiitosta siitä, että studiolleni voi tulla aivan kuin kotiinsa. Tunnelma on välitön.

Saan myös paljon kiitosta siitä, että studiollani ei pyöri muita ihmisiä ja näin ollen asiakkaan on helpompi tuntea olonsa mukavaksi ja turvalliseksi. Tämä tilanne tekee tatuoimisesta myös intiimimpää ja helpottaa minua luomaan parhaan mahdollisen kuvan juuri sille asiakkaalle.

Olen ollut yllättynyt kuinka paljon minua kiitetään erityisesti siitä, että tatuoinnin aikana en vastaa puhelimeen tai että studiollani ei käy ajan varaajia tms. Tämä on ollut minulle aina itsestään selvää, sillä sinulle varattu aika on pyhitetty vain sinulle.

Tällainen mahdollisuus keskusteluun ja fiiliksen luontiin on myös minulle taiteilijana ensiarvoisen tärkeää. Se saa minut luomaan syvempää kokonaisuutta, pelkän teknisen suoritteen sijaan.

tatuointiliike-tampere

Millainen yksityisstudioni sitten on?

Studioni sijaitsee Itä-Tampereella hyvien kulkuyhteyksien päässä omakotitalon alakerrassa. Asiakkaillani on oma sisäänkäynti, oma wc ja aulatila käytössään. Aulassa saa makoilla, lueskella, pelata super marioa tai vaikka hengata assistentin kanssa. Kerran mukana ollut kaveri, puoliso tms. haluaakin usein tulla uudestaan mukaan.

Tilat ovat terveysviranomaisen hyväksymät ja tarkastamat. Ovi on auki aina sopimuksen mukaan ja esim. suunnittelua/rasvan noutoa tms. varten kannattaakin asiasta sopia aina erikseen. Tällä takaan rauhallisen ympäristön myös muille asiakkaille.

Olen palautetta antaneiden asiakkaiden kanssa täysin samaa mieltä siitä, että tatuointistudiokin voi olla yhtä aikaa ammattimainen ja vakava työpaikka samalla ollen lämminhenkinen kohtaamispaikka joka antaa tilaa hyvän fiiliksen luomistyölle ja mahtaville kohtaamisille.

Tässä vielä muutama vinkki mitä kannattaa ottaa huomioon ennen tatuoinnin ottamista.

Click here to subscribe

Tatuointiliike Tampereella