Tervetuloa syksy. Pakko se on myöntää, että kesä meni jo vaikka on vasta elokuu.

Syksy on tullut kysymättä lupaa. On ollut pakko todeta, että on jo ihan liian kylmä tälle mimmille ajella mopolla. Sekin on siis laitettu jo seisontaan. Syksy on kuitenkin toivoa täynnä ja toivo siitä, että helmikuussa päästään Helsinkiin Kustom Kulture Showhun on vahvasti läsnä.

Kesän loppuessa kääntyy katse tulevaan

Korona luo epävarmuutta aina viikko, kuukausi ja vuosi toisensa jälkeen tapahtumiin liittyen. En halua sen kuitenkan antaa masentaa. Päässä pyörii monia erilaisia ideoita ja haaveena onkin ruveta tekemään ”aihiovarastoihin” inventaariota. Suunnitelmissa on maalata sirkkelinteriin jonkinlaista taulusarjaa jonka aiheena voisi olla koronan myötä lisää arvostusta osakseen saanut kotimaa, mutta myös perinteiset kustom kulttuuriin liittyvät kuvitukset.

Aikaa vie myös paljon ensi talven tiivis suunnittelu. Kiitos teidän sinne onkin suunnitteilla toinen toistaan mukavampia maalaushommia. Löydänkin itseni kerta toisensa jälkeen hykertelemästä tätä. Olen hirmuisen tyytyväinen siitä, että saan tehdä sitä mitä rakastan. Vaikeinta on vetää rajaa työn ja vapaa-ajan välille, koska työ on aikaa mistä saa niin paljon ja minkä kautta peilaa arkeaan.

Syksy

Tapahtumista ja teemapäivistä unelmointia

Onko sinulla kiikarissa jokin tapahtuma mitä erityisesti odotat? Oletkos muuten käynyt jo Helsingin Kustom Kulture Show’ssa? Tuo tapahtuma on nimittäin silkkaa upeutta. Se on kuin perheen kokoontuminen jossa lämminhenkisyys on todellisuutta. Kannustava ilmapiiri tarttuu ja tapahtuman hengestä huomaa helposti, että tapahtumajärjestäjä Platu on pitkän linjan kustom kulttuurihemmo.

Toivon myös, että koronarajoitukset tulevat tästä helpottamaan jotta pääsen pitämään taas tatuointiporukalle tuttuja kanta-asiakaspäiviä. Myös kotisivuni tulevat uudistumaan lähiaikoina ja suunnitteilla on myös lista jota kautta pääset kiinni nopeasti mahdollisiin peruutusaikoihin, tarjouksiin ja tuleviin tapahtumiin. Tarkoitus on myös tulevaisuudessa infota sitä kautta tapahtumista missä olen mukana. Tällöin teidän kauempanakin asuvien on helpompi varata tatska-aikaa tai tuoda minulle maalattavaa.

Unelmoija

Onko sinulla jotakin kehitysajatuksia mitä haluaisit sivuilleni/someeni näkymään? Tai mistä haluaisit lukea enemmän? Voit kertoa siitä vaikka tätä kautta. Tällä hetkellä arkeani siivittää voimakas tekemisen meininki ja usko tulevaan on vahva. Monipuolista sopan keittämistä touhu tulee tulevaisuudessakin olemaan, mutta sehän on vaan ihan parasta.

Vaikka tämä syksyintoilu on huipussaan, yritän parhaani mukaan pysähtyä nauttimaan käsillä olevasta syksystä ja sen väreistä ja tuoksuista. Tähän aikaan vuodesta värit onkin aivan ainutlaatuisia ja kynttiläjemmojen täydentäminen on parhautta. Takkatulen loimussa kelpaa heilutella villasukkavarpaita. Nautitaan!

Tervetuloa syksy