Efektitaidepaja la 11.11.23 klo 10-16

159,00 

Lauantaina 11.11.2023

Klo 10-16

Ohjaaja: Satu – Art From The Underground

Varastossa

Kuvaus

Efektitaidepaja

Tervetuloa mukaan isänpäivän etkoille maalaamaan oluella!

Kurssilla opetellaan perinteisiä käsityötaitoja mukaillen maalaamaan oluella puukuviointia. Tätä vanhaa tekniikkaa näet normaalisti mm. huonekaluissa ja kirkon penkeissä. Käytämme työhön myös lyöntimetalleja, joita käytetään aidon kullan kanssa mm. kirkon kupoleissa, kehyksissä ja näyteikkunoissa.

Kurssityötä rakentaessa raapaistaan niin kylttimaalauksen, pinstripe-maalauksen ja kolmiulotteisen kuvan rakentamisen pintaa, joten kurssin jälkeen tulet varmasti katsomaan kaikkea Kustomtaidetta aivan uusin silmin.

Oman työn saa napata kotiin kurssin päätyttyä.

Mukaan tarvitset mukavat sisätyöskentelyyn soveltuvat vaatteet, avointa mieltä ja halua oppia uutta. Taiteellista silmää, piirustustaitoa, kokemusta maalaamisesta tai omia välineitä et tarvitse. Riittää, että saavut paikalle.

Kurssi toteutetaan pienryhmässä, Olkkarin tiloissa Tampereella osoitteessa Pyhäjärvenkatu 10.

Ohjaajana on Satu – Art From The Underground

Lisää Satusta löydät Facebookista ja Instagramista.

Vastaavanlaisesta kurssista voit kurkkia fiiliksiä täältä.

Efektitaidepaja

Peruutusehdot ja muutokset

Kursseille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

Efektitaidepaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Efektitaidepaja la 11.11.23 klo 10-16”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *