Elämänpuu Macramé & Sointukylpy | Su 25.2 klo 11.00-15.00

49,00  sis. alv

Varastossa

Kuvaus

Elämänpuu Macramé & Sointukylpy | Su 25.2 klo 11.00-15.00

Tällä 4 tunnin kurssilla sukelletaan syvälle omaan kuplaan näpräillen ja rentoutuen.

Macramé on käsityötekniikka, jossa solmitaan lankoja yhteen luomaan erilaisia koristeellisia ja käytännöllisiä esineitä. Se perustuu solmujen tekemiseen eri tavoilla, ja tyypillisesti käytetään erilaisia köysiä tai lankoja. Macramé on peräisin antiikin ajoilta, mutta se sai erityisen suosion 1970-luvulla.

Perinteisesti macraméssa käytetään solmuja, kuten solmupistot, puolisolmu, kaksoispuolisolmu ja makrameepistot, luomaan koristeellisia kuvioita ja tekstiilejä. Macraméa voidaan käyttää monenlaisten esineiden valmistamiseen, kuten seinävaatteet, verhot, makrameekorut, kukkarot ja muut sisustusesineet. Tällä kurssilla valmistamme ikioman elmänpuun, jonka saat ottaa mukaasi kurssilta lähteissäsi.

Sinulla ei tarvitse olla kokemusta Macramé solminnasta, saat opit tällä kurssilla ja voit hyödyntää niitä jatkossakin. Innostut Macramésta taatusti.

Tiesithän, että käsitöiden tekeminen on rentouttavaa tekemistä, joka purkaa stressiä ja parantaa henkistä hyvinvointia sekä tehostaa aivojen toimintaa.  Osallistuaksesi kursseilleni sinun ei tarvitse olla kädentaitaja vaan voit tulla paikalle juuri niillä tiedoilla ja taidoilla, joita sinulla on juuri sillä hetkellä. Yhdessä opimme sekä luomme uutta ja minä autan sinua vaihe vaiheelta eteenpäin. Tule mukaan vapauttamaan oma luovuutesi!

Toinen puolisko rentoutudutaan äänimaljojen lempeissä soinnuissa. Äänimaljarentoutus on syvärentoutusmenetelmä, joka taatusti vie sinut syvälle rentouden tilaan.

Äänimaljarentoutus vaikuttaa mm. seuraaviin asioihin;

 • verenpaineen lasku
 • sykkeen lasku
 • apua ahdistukseen ja masennuksen oireisiin
 • ruoansulatuksen ja suolen toiminnan tehostuminen ja tasoittuminen
 • hengityksen tasoittuminen ja syveneminen
 • minkä tahansa kivun lievitys
 • stressihormonien lasku
 • unen laadun paraneminen ja nukahtamisajan lyheneminen
 • lihasjännitykset hellittävät
 • keskittymiskyky, luovuus, oppiminen lisääntyy
 • kuukautis -ja endometrioosikivut
 • auttaa tunnetyöskentelyssä
 • aktivoi parasympaattisen hermoston

Huomioitavia sairauksia tai tilanteita:
Syöpähoitojen aikaan EI äänimaljahoitoon saa tulla.
Sydämentahdistin on este äänimaljahoidolle.
Raskauden aikana voit osallistua ryhmärentoutukseen.Tulethan tunnille myös terveenä. 

Äänimaljarentoutus ohjaajana on Sofia – Healing waves.fi
Sofiasta ja äänimaljoista lisää Instagramissa ja facebookista.  Lisää voit lukea myös Olkkarin blogista.

Käsityöohjaajana toimii Pilvi – Adolinas.com

Lisää Pilvistä löydät:

Olkkarin blogista
FB: Adolinas
IG: a.d.o.l.i.n.a.s

Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään kokemusta käsitöistä. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan ja takaa, että kotiin viemisiksi saat tuotoksen, josta voit olla ylpeä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Olkkarin käsityökursseille!

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi

Elämänpuu Macramé & Sointukylpy | Su 28.1 klo 11.00-15.00

Elämänpuu Macramé & Sointukylpy | Su 25.2 klo 11.00-15.00

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämänpuu Macramé & Sointukylpy | Su 25.2 klo 11.00-15.00”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *