Hengitä oikein – peruskurssi 4krt | Ti 3.10.-24.10 klo 17.00-18.30

120,00 

Varastossa

Kuvaus

Hengitä oikein – peruskurssi

Peruskurssilla mitataan aluksi sen hetkinen hengityksesi taso, jonka jälkeen käydään läpi oikein hengittämisen tekniikoita ja tehdään erilaisia harjoituksia.
Kurssilla käydään läpi erilaisia tehtäviä oikeanlaista hengitystä apuna käyttäen ja siten aktivoidaan parasympaattista hermostoa sekä opetellaan rauhoittamaan mieli ja keho. Erilaisista hengitystekniikoista on suuresti arjessa apua mm. jos koet ahdistusta ja/tai paniikkihäiriöitä. Opettelemalla hengittämään oikein helpotat stressin sietoa, jonka ansiosta olosi kevenee ja yleinen terveys kohenee. 

Oikein hengittämisestä on suuresti hyötyä myös yleisen terveyden lisäksi unen laadun parantamisessa ja verenkierron tehostamisessa. Oikein hengittäminen estää myös nenän tukkeutumista ja suodattaa tehokkaasti ilmaa ja bakteereita. Hengitysharjoittelusta on suuri apu myös kuorsaamiseen, astman oireisiin ja uniapneaan.
Hengityksen taso nousee kurssin edetessä ja tulet huomaamaan positiiviset vaikutukset arjessasi ja elämässäsi. 

Voit osallistua kurssille sellaisena kuin olet, et tarvitse mukaasi mitään muuta kuin itsesi ja avoimen iloisen mielen! Olet lämpimästi tervetullut hengittämään kanssani!

Ohjaaja: Sami Karaus (Oxygen Advantage hengitysvalmentaja)
Kurssi on kerran viikossa tiistaisin, 4 vk ajan. 3.10.-24.10.2023
Aika: 17.00-18.30
Kesto n. 1,5h /kerta
Hinta 120€

Lisää Olkkarista voit lukaista tästä.

Ja Samin löydät Instagramista.

Peruutusehdot ja muutokset

Kursseille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

Hengitä-oikein

Hengitä oikein – peruskurssi

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hengitä oikein – peruskurssi 4krt | Ti 3.10.-24.10 klo 17.00-18.30”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *