Kepparikurssi 3h | La 6.1 & La 27.1

58,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Kepparikurssi

Valitse päivä pudotusvalikosta, voit osallistua vaikka molempiin.

Lauantai 6.1.2024 klo 11-14
Lauantai 27.1.2024 klo 11-14

Tule mukaan tekemään keppareita Olkkarille. Tässä kolmen tunnin pajassa teemme jokainen oman keppihevosen ja sille varusteita. Pajan loputtua pääset lähtemään kotiin ihka uuden oman kepparin kanssa. Pajassa saat valita keppari aihioista oman lempparin, ja tämän jälkeen kasaaminen voi alkaa. Saat myös valita suitsien/päitsien värin ja niihin sopivat strassikoristeet. Kurssi ohjaa sinua tekemään uniikin, juuri sinun tyylisen kepparin, joka erottuu varmasti muista.

Mukaan kurssille tarvitset iloisen mielen, mukavat vaatteet ja mielikuvitusta. Kaikki tarvikkeet ja välineet löytyvät Olkkarilta.

Kurssimaksuun sisältyvät tarvikkeet:

        Kepparin kangas aihio

        Vanu täyttöä varten

        Keppi

        Harja tarvikkeet (villalanka)

        Tarvikkeet suitsiin, ohjaksiin tai päitsiin

        Koristeet kuten strassit ja paljetit

        Liimat ja teippi

Ohjaajana toimii Olkkarin käsityöohjaaja Pilvi

Lisää Pilvistä löydät:
FB:Adolinas, Kotisivuilta: Adolinas.com
IG: a.d.o.l.i.n.a.s  Olkkarin Blogista

Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään kokemusta käsitöistä. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan ja takaa, että kotiin viemisiksi saat tuotoksen, josta voit olla ylpeä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Olkkarin käsityökursseille!

Kepparikurssi

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi

Kepparikurssi

Lisätiedot

Valitse päivä

La 6.1, La 27.1

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kepparikurssi 3h | La 6.1 & La 27.1”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *