Keskeneräiset käsityöt ja neulonta 2h | Sunnuntai 7.1 & Sunnuntai 25.2

28,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Keskeneräiset käsityöt ja neulonta 2h | Sunnuntai 7.1 & Sunnuntai 25.2

Valitse päivä pudotusvalikosta, voit osallistua vaikka molempiin.

Sunnuntai 7.1.2024 kello 11-13
Sunnuntai 25.2.2024 kello 11-13

Jokainen varmasti tunnistaa tilanteen, jossa on jäänyt käsityö kesken. On saanut toisen villasukan valmiiksi, mutta pari uupuu tai kiinnostus on lopahtanut kesken tekemisen vai onko tullut ongelmia ohjeen kanssa. Tähän kahden tunnin työpajaan voit tulla keskeneräisen käsityön kanssa ja minä voin auttaa sekä tsemppaan sinua, jotta saat sen tehtyä loppuun! Voit nauttia kupposen teetä ja tehdä työtäsi rauhassa tai jutustella samalla muiden kanssa.

Käsityöt voi opettaa meille armollisuutta. Helsingin yliopiston kognitietotieteen professori Minna Huotilaisen mukaan keskeneräiset käsityöt pitäisi piilottamisen sijaan nostaa esille, sillä ne ovat osoitus ponnistelusta omien taitojen ylärajoilla, mikä on tulevaisuuden onnistumisen ehto. Oman keskeneräisyyden sietäminen on keskeistä myös älyllisen kehittymisen kannalta ja ilman keskeneräisiä töitä olisit totaalisesti epäonnistunut haasteiden asettamisessa.

Ohjaajana toimii Olkkarin käsityöohjaaja Pilvi

Lisää Pilvistä löydät:
FB:Adolinas, Kotisivuilta: Adolinas.com
IG: a.d.o.l.i.n.a.s  Olkkarin Blogista

Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään kokemusta käsitöistä. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan ja takaa, että kotiin viemisiksi saat tuotoksen, josta voit olla ylpeä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Olkkarin käsityökursseille!

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi

Keskeneräiset käsityöt ja neulonta 2h | Sunnuntai 7.1 & Sunnuntai 25.2

Keskeneräiset käsityöt ja neulonta

Lisätiedot

Valitse päivä

Sunnuntai 7.1.2024 kello 11-13, Sunnuntai 25.2.2024 kello 11-13

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keskeneräiset käsityöt ja neulonta 2h | Sunnuntai 7.1 & Sunnuntai 25.2”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *