Kierrätysmateriaalista Koruja 2h | Lauantai 6.1. & Perjantai 26.1

32,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Kierrätysmateriaalista Koruja 2h | Lauantai 6.1. & Perjantai 26.1

Valitse itsellesi sopiva päivä pudotusvalikosta, voit osallistua vaikka molempiin.

Lauantai 6.1.2024 klo: 16-18
Perjantai 26.1.2024  klo: 17-19

Tule ottamaan irtiotto arjesta ja tekemään itsellesi uudet korut valmiista korunosista ja kierrätysmateriaaleista. Tämän kahden tunnin työpajan aikana lähdemme ideoimaan ja valmistamaan uniikkeja koruja. Valmistuksessa vain taivas on rajana ideoiden suhteen. Voit valmistaa korvakorut, kaulakorun, rannekorun tai rintakorun.

Mukaan voit ottaa kotoa kaikkea mitä mieleen juolahtaa: vanhoja nappeja, vetoketjuja, helmiä, muttereita, prikkoja, nahkaa jne. Korujen koukut ja muut osat kokoamiseen saat Olkkarilta, lisäksi käytössäsi on erilaisia kierrätysmateriaaleja ja ne kaikki sisältyvät kurssimaksuun.

Tiesithän, että käsitöiden tekeminen on rentouttavaa tekemistä, joka purkaa stressiä ja parantaa henkistä hyvinvointia sekä tehostaa aivojen toimintaa.  Osallistuaksesi kursseilleni sinun ei tarvitse olla kädentaitaja vaan voit tulla paikalle juuri niillä tiedoilla ja taidoilla, joita sinulla on juuri sillä hetkellä. Yhdessä opimme sekä luomme uutta ja minä autan sinua vaihe vaiheelta eteenpäin. Tule mukaan vapauttamaan oma luovuutesi!

Ohjaajana toimii Olkkarin käsityöohjaaja Pilvi

Lisää Pilvistä löydät:
FB:Adolinas, Kotisivuilta: Adolinas.com
IG: a.d.o.l.i.n.a.s  Olkkarin Blogista

Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään kokemusta käsitöistä. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan ja takaa, että kotiin viemisiksi saat tuotoksen, josta voit olla ylpeä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Olkkarin käsityökursseille!

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi

Kierrätysmateriaalista Koruja 2h | Lauantai 6.1. & Perjantai 26.1

Kierrätysmateriaalista koruja

Lisätiedot

Valitse päivä

Lauantai 6.1.2024 klo: 16-18, Perjantai 26.1.2024  klo: 17-19

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kierrätysmateriaalista Koruja 2h | Lauantai 6.1. & Perjantai 26.1”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *