Koruja ja kuplivaa | Pe 8.3.2024 klo 17.30- 19.30

49,00 

Kuvaus

Koruja ja Kuplivaa kurssi kuljettaa sinut käsillä tekemisen kiehtovaan maailmaan. Kurssilla voit valmistaa itsellesi tai lahjaksi uniikit korvakorut tai/ja tuunata olemassa olevia korujasi. Kurssihinta sisältää osat koruihin ja mahdollisuuden maalata, patinoida ja koristella niitä. Mukaasi voit napata pullon mieluisinta kuplivaasi, jota voit nautiskella tarjolla olevien snacksien kanssa. Vaikka et olisi koskaan ennen tehnyt koruja, olet lämpimästi tervetullut mukaan ammattilaisten ohjaukseen.

Kurssin kesto 2 tuntia sisältäen ohjauksen, kaikki tarvikkeet ja välineet koruihin, sekä pientä naposteltavaa. Mukaasi tarvitset vain lempi juomasi ja uteliaan mielen. Kurssin hinta 49€/hlö.

Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä osoitteessa Pyhäjärvenkatu 10. Paikalle pääset kätevästi julkisilla ja omalle autolle löytyy paljon pysäköintitilaan kadunvarsipaikoilta.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet. Kaikki tarvikkeet odottavat Olkkarilla, joten sinun tarvitsee vaan saapua paikalle. Ovet aukeavat puolta tuntia ennen, jotta ehdit rauhassa virittäytymään tunnelmaan.

Mukaan tarvitset mukavat sisätyöskentelyyn soveltuvat vaatteet, avointa mieltä ja halua oppia uutta. Taiteellista silmää, piirustustaitoa, kokemusta maalaamisesta tai omia välineitä et tarvitse. Riittää, että saavut paikalle. Kurssi toteutetaan pienryhmässä, 

Lisää Satusta löydät:
www. artfromtheunderground.fi
FB: Art From The Underground
IG: art_from_the_underground

Lisää Pilvistä löydät:
FB:Adolinas
IG: a.d.o.l.i.n.a.s

Koruja ja kuplivaa

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi

Koruja ja Kuplivaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koruja ja kuplivaa | Pe 8.3.2024 klo 17.30- 19.30”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *