Naistenpäivä retriitti La 9.3.2024 Klo 11-18

159,00  sis. alv

Varastossa

Naistenpäivä retriitti - sisäisen voiman ja naiseuden päivä!

 9.3.2024 Klo 11-18 EARLY BIRD hinta 149€ (NORM. 159€)

Sinä ihana nainen, olet lämpimästi tervetullut Naistenpäivän Irtiottoon – Hemmotteluretriitille. Tämä retriitti yhdistää sisäisen voiman löytämisen, rentoutumisen, vanhasta irti päästämisen, luovuuden ja uuden luomisen osasia. Retriitti on päiväretriitti joka järjestetään Tampereen uniikeimmalla Olkkarilla.

Naistenpäivä retriitti on suunniteltu naisille, jotka kaipaavat:

 • hetken omaa aikaa
 • voimaannuttavaa yhteisöllistä yhdessä olemista
 • arjesta irtautumista
 • kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämistä

 

Retriittimme Tarjoaa Sinulle:

 • mahdollisuuden paeta arjen kiireitä ja omistaa aikaa vain omalle hyvinvoinnille
 • voimaannuttavan yhteisön muiden naisten kanssa, jotka jakavat yhteisen tavoitteen löytää sisimmästään oman voiman samalla luopuen vanhoista uskomuksista ja ajatuksista jotka eivät enää palvele
 • kokeneiden asiantuntijoiden ohjauksen kaikissa päivän tapahtumissa.
 • turvallisen, rauhaisan ja kannatellun tilan jossa kaikki on "katettu valmiiksi"
 • tilaisuuden oppia ja luoda uutta
 • kotiin vietäväksi ja arkeen integroitavaksi työkaluja joilla arjen mielen myllerrykset helpottuvat
 • uutta tietoa ja oppeja eri osa-alueilta.

 

Päivän ohjelma:

 • Tervetuloa retriitille toivotus ja esittelyt: Päivä alkaa laskeutumisella Olkkarin tunnelmallisissa tiloissa rauhan ja läsnäolon tilaan. Me Olkkarilaiset pidämme päivän alussa esittelyn itsestämme ja kerromme päivän kulusta tarkemmin.
 • Voimaannuttavat Työpajat: Osallistuminen inspiroiviin työpajoihin, jotka keskittyvät naiseuden ja sisäisen voiman, sekä luovuuden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin löytämiseen. Löydä oma voimasi yhdessä muiden naisten kanssa.
   • Voimahengitys & Sointukylpy
    Sofian ja Samin pitämässä Voimahengitys & Sointukylpy osiossa hypätään heti alkuun ns. "syvään päätyyn" ja ravistellaan kehoa ja mieltä putsaamalla pöytää ja tehden tilaa kaikelle uudelle. Nämä voimakkaat hengitysharjoitukset aktivoivat hetkellisesti sympaattista hermostoa, mikä antaa mukavan energiaboostin. Voimakkaat hengitystekniikat auttavat myös purkamaan kehoon jumiin jäänyttä energiaa ja tunteita. Hengitystekniikoilla voidaan purkaa kehossa piileviä traumoja ja tunnelukkoja. Sointukylpy osuus aktivoi vuorostaan parasympaattisen hermoston ja vie syvään rentouden tilaan. Voimakkaan hengitysharjoituksen jälkeen nautitaan työn tuloksista kelluen harmonisten kehoa ja mieltä hellivien sointujen värähtelyssä. Äänimaljojen värähtely resonoi kehomme värähtelyn kanssa ja pakottee meidät rentoutumaan. Jokainen värähdys hoitaa ja rentouttaa kehoa ja mieltämme solutasolta asti!
   • Pouring taidetta
    Taideosuudessa nautiskellaan voimakkaan hengityksen ja äänimaljojen annista. Pouring- tekniikka sopii kaikille vasta-alkajista konkareihin. Pouring tarkoittaa akryylimaalien kaatotekniikkaa, jolla luodaan erilaisia kuvioita ja efektejä. Lopputulos muodostuukin kuvaamaan juuri sitä hetkeä ilman että sitä käsikirjoitetaan etukäteen. Satun ohjauksessa saat tietoa erilaisista kaatotekniikoista, opit sekoittamaan värejä ja saat tehdä ikioman taulun kotiin viemisiksi. Koska taideteos ottaa aikaa kuivua, toivomme sinun varautuvan taulun noutoon seuraavan kahden viikon kuluessa.
   • Ruokailu Ruokailu on järjestetty Olkkarin puolesta ja sinun tulee ilmoittaa ruokarajoitteesi osallistumisen yhteydessä kommenttikentässä.
   • Unelmien aarrekartta
    Pilvin askartelu osiossa saat vapaasti pysähtyä toiveidesi, haaveidesi ja unelmiesi äärelle sekä tehdä ne näkyväksi. Unelmien aarrekartta on hauska ja luova tapa selkeyttää omaa tulevaisuuden suuntaa kuvien ja tekstien avulla. Tämä auttaa sinua kirkastamaan tavoitteitasi, unelmiasi ja toiveitasi sekä auttaa sinua niitä kohden. Se mihin keskitymme, kasvaa kuin itsestään. Unelmien aarrekartta on juuri sinun henkilökohtainen kooste tämän hetken unelmista ja haaveista. Pilvin ohjauksessa pääset rennoin ja avoimin mielin haaveittesi ja tulevaisuutesi äärelle.
   • Luento kierto tietoisuudesta & jooga. Naistenpäivä huipentuu Nanan pieneen luentoon naisten hormonikierrosta, jonka jälkeen asetumme rentouttavaan joogaharjoitukseen. Luennolla opit perusasiat naisten syklisyydestä ja miten voit missäkin vaiheessa tukea pienillä valinnoilla itseäsi ja hormonitoimintaasi parhaiten. Joogaharjoituksessa rentoutamme ja avaamme erityisesti lantion aluetta, ja saat muistiin muutamat jooga-asennot tai liikkeet tukemaan jokaista kiertosi eri vaihetta.
    Joogaharjoitus sopii kaikille ja kiertotietoisuudesta saat voimavaroja kaikkiin ikävaiheisiin naisena, oli kuukautisesi sitten alkaneet tai jo loppuneet. Naisen syklisyys pysyy koko elämän ajan ja sen eri vaiheet huomioimalla löydät itsestäsi valtavia voimavaroja sekä myös luvan hellittää.
 • Loppusanat 

Päivän aikana on koko ajan tarjolla kahvia ja teetä, sekä pientä naposteltavaa. Voit varautua järjestetyn ruokailun lisäksi omilla välipaloilla, mikäli koet sen tarpeelliseksi.
Mukaasi et tarvitse kuin itsesi, kaikki tarvittava löytyy Olkkarin puolesta. Meihin Olkkarilaisiin pääset tutustumaan Olkkarin etusivulta.

Ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi tässä voimaannuttavassa ja rentouttavassa päiväretriitissä. Otamme rajoitetun määrän osallistujia, joten varaa paikkasi pian!

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen naistenpäivä Olkkarille, joka yhdistää voiman, rentoutumisen ja yhteisön voiman!

Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään aiempaa kokemusta. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan.

Tervetuloa!

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

Naistenpäivä retriitti

Naistenpäivä

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naistenpäivä retriitti La 9.3.2024 Klo 11-18”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *