Pääsisäisrentoutus ja Pouring- taidekurssi | La 30.3.2024 klo 16.00-19.30

69,00 

Varastossa

Kuvaus

Pouring- taidekurssi ja äänimaljarentoutus. Pääsiäisenä nollataan ajatukset ja vedetään kierroksia alaspäin. Sinun ei tarvitse olla luova tai taiteellinen entuudestaan, tämä yhdistelmä sopii aivan kaikille taidoista riippumatta. Luovuus on meissä kaikissa, ja voimme herättää uinuvaa luovuutta pysähtymällä ja rauhoittamalla mielemme. Siksi olemme yhdistäneet äänimaljarentoutuksen ja taiteen yhdeksi kokonaisuudeksi.

Pouring– tekniikka sopii kaikille vasta-alkajista konkareihin. Pouring tarkoittaa akryylimaalien kaatotekniikkaa, jolla luodaan erilaisia kuvioita ja efektejä. Lopputulos muodostuukin kuvaamaan juuri sitä hetkeä ilman että sitä käsikirjoitetaan etukäteen. Satun ohjauksessa saat tietoa erilaisista kaatotekniikoista, opit sekoittamaan värejä ja saat tehdä ikioman taulun kotiin viemisiksi. Koska taideteos ottaa aikaa kuivua, toivomme sinun varautuvan taulun noutoon seuraavan kahden viikon kuluessa.

Äänimaljarentoutus laskee aivoaaltoja syvän unen ja meditatiivisen tilan tasolle, joka auttaa luovuutemme herättelyssä. Saatat joskus huomata, että flowtila syntyy silloin kun antaa sille tilaa ja aikaa syntyä. Eli pysähtyminen auttaa herättelemään flowtilaasi ja luovuuttasi.

Äänimaljat on syvärentoutusmenetelmä, joka auttaa myös mm. seuraaviin asioihin;
-sykkeen lasku
-verenpaineen lasku
-Apua ahdistukseen ja masennuksen oireisiin
-Apua paniikkihäiriöihin
-ruoansulatuksen ja suolen toiminnan tehostuminen ja tasoittuminen
-hengityksen tasoittuminen ja syveneminen
-stressihormonien lasku
-unen laadun paraneminen ja nukahtamisajan lyheneminen
-lihasjännitykset hellittävät
-keskittymiskyky, luovuus, oppiminen lisääntyy

Huomioitavia sairauksia tai tilanteita:
Syöpähoitojen aikaan EI äänimaljarentoutukseen saa tulla.
Sydämentahdistin on este äänimaljahoidolle. Ethän tule tunnille myöskään sairaana. 

Kurssi sisältää syvärentouttavan äänimaljahoidon ja akryylikaato-osuuden. Kurssin kesto on 3,5 tuntia. Hinta 69€

Mukaan tarvitset mukavat sisätyöskentelyyn soveltuvat vaatteet, avointa mieltä ja halua oppia uutta. Taiteellista silmää, piirustustaitoa, kokemusta maalaamisesta tai omia välineitä et tarvitse. Riittää, että saavut paikalle.

Kurssi toteutetaan pienryhmässä, Olkkarin tiloissa Tampereella osoitteessa Pyhäjärvenkatu 10.

Lisää Satusta löydät:
www. artfromtheunderground.fi
FB: Art From The Underground
IG: art_from_the_underground

Lisää Sofiasta löydät:
www.healingwaves.fi
FB: Healingwaves
IG: Healingwaves

Pouring- taidekurssi ja äänimaljarentoutus.

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

Pouring- taidekurssi ja äänimaljarentoutus.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pääsisäisrentoutus ja Pouring- taidekurssi | La 30.3.2024 klo 16.00-19.30”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *