Rentouttava joulukorttipaja La 9.12 klo 15-18

49,00 

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Rentouttava joulukorttipaja La 9.12.2023 klo 15-18

Rentouttava joulukorttipaja auttaa sinua ottamaan omaa aikaa joulukiireiden keskellä.
Kolme tuntia Olkkarin tunnelmasta nauttineena on niin kiireinen pikkujouluaika sekä joulun odotuskin varmasti helpompi nähdä tunnelmallisena ja rauhaisana stressiä aiheuttavan suorittamisen sijaan.
Kurssin ensimmäinen puolisko syvärentouttaa kroppaasi ja mieltäsi Sofian tarjoilemalla sointukylvyllä. Luovuus yleensä kumpuaa luonnostaan, kun mieli ja keho on rentona.
Äänimaljahoito mm.:
– laskee verenpainetta
– laskee sykettä
– tehostaa ja tasoittaa suoliston ja ruoansulatuksen toimintaa
– lievittää kiputiloja
– laskee stressihormonitasoja
– rentouttaa lihaksia
– helpottaa nukkumista
– aktivoi parasympaattisen hermoston
– parantaa keskittymiskykyä, luovuutta ja oppimista
Toisella puoliskolla, kun mieli ja kroppa on rento, ohjaa Satu sinut tekemään uniikkeja ja helppoja joulukortteja. Sinun ei tarvitse osata maalata, piirtää tai askarrella. Tarkoitus on ammentaa rentoutumisesta tullut fiilis ja jakaa se lähimmille joulukorttien muodossa. Antaa käsillesi tekemistä ja rentouttaa mielesi vieden ajatukset pois arjen kiireistä.
Kaikki välineet odottavat sinua Olkkarilla, joten sinun tarvitsee vain saapua paikalle. Käsillä tekeminenhän tutkitusti:
– parantaa mielialaa
– edistää positiivista mielenterveyttä
– tukee arjessa ja haasteiden parissa jaksamista
– edistää mukautumis-, sopeutumis- ja sietokykyä
– parantaa itsetuntemusta ja itseluottamusta
– parantaa jopa immuunivastettaVoimme luvata sinulle että tämä kolmen tunnin irtiotto arjesta tekee joulun ajastasi huomattavasti leppoisamman.
Ohjaajina toimivat Olkkarin

Sofia
www.healingwaves.fi/

ja Satu
www.artfromtheunderground.fi

Kurssi järjestetään Olkkarilla, osoitteessa Pyhäjärvenkatu 10, Tampere.

Rentouttava joulukorttipaja

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rentouttava joulukorttipaja La 9.12 klo 15-18”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *