Solmutaidetta: macramé-amppeli 2krt | 28.9.-5.10.2023 klo: 18-20

100,00 

Varastossa

Kuvaus

Solmutaidetta: macramé

Tämä käsityökurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia macramé-tekniikan perusteet ja luoda kaunis amppeli.

Macramé on ikivanha käsityötekniikka, joka perustuu erilaisten solmujen tekemiseen. Solmimalla, punomalla ja kiertämällä lankoja yhteen voidaan luoda erilaisia koristeellisia ja kestäviä kuvioita ja rakenteita. Macramé-solmeilu on viime vuosina nostanut suosiotaan sisustustrendien myötä.

Kurssilla käydään läpi solmeilutekniikoita, solmujen erilaisia variaatioita sekä materiaalien käyttöä. Käymme yhdessä vaihe vaiheelta läpi, miten luodaan kestävä ja kaunis amppeli.

Kurssi toteutetaan Olkkarin inspiroivassa ja rauhallisessa tilassa osoitteessa Pyhäjärvenkatu 10. Osallistumismaksu sisältää kaikki tarvittavat materiaalit, joten mukaan tarvitset vain oman innostuksesi!

Aikataulu:
Kurssi: torstai 28.9. klo 18–20 ja torstai 5.10. klo 18–20.
Kurssi toteutetaan kahtena peräkkäisenä torstaina. Yhden kerran kesto on noin kaksi tuntia.

Kurssin hinta: 100 € sis. ALV

Kurssi järjestetään Olkkarin tiloissa, Pyhäjärvenkatu 10, Tampere. Olkkarista lisätietoa saat tästä.

Käsityöohjaajana Olkkarilla toimii Anniina, johon pääset tutustumaan tästä ja tästä

Tiesitkö muuten, että käsityöt ja itsensä haastaminen ja uusien taitojen opettelu lisää harmaata ainetta aivoissa ja lisää solujen välisiä yhteyksiä? Lisäksi rento käsillä tekeminen rauhoittaa autonomisen hermoston, eli kertoo keholle että on turvallinen hetki laskea kierroksia ja palautua.

Solmutaidetta: macramé

Peruutusehdot ja muutokset

Kursseille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

 

Solmutaidetta: macramé

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Solmutaidetta: macramé-amppeli 2krt | 28.9.-5.10.2023 klo: 18-20”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *