Tasa-arvon päivän syvärentouttava sointukylpy ja akryylimaalauspaja | Ti 19.3.2024 klo 17.00-20.30

69,00 

Varastossa

Kuvaus

Akryylimaalaus ja sointukylpy.

Akryylimaalaus kurssi ohjaa sinut rentouttamaan mieltäsi käsiesi avulla. Kun luovuutta on ensin houkuteltu esiin rentoutuksen myötä, annetaan sen tulvia valtoimenaan. Vaikka et olisi ikinä maalannut, tai potisit valkoisen paperin syndroomaa, olet enemmän kuin tervetullut mukaan. Ammattitaiteilija Satun ohjauksessa saat varmasti kaikki taiteen parhaat puolet valjastettua käyttöösi ja kotiin viemisiksi tarkoitettu taulusi ei varmasti jää tyhjäksi. Koska taideteos ottaa aikaa kuivua, toivomme sinun varautuvan taulun noutoon seuraavan kahden viikon kuluessa.

Sinun ei tarvitse olla luova tai taiteellinen entuudestaan, tämä yhdistelmä sopii aivan kaikille taidoista riippumatta. Luovuus on meissä kaikissa, ja voimme herättää uinuvaa luovuuttamme pysähtymällä ja rauhoittamalla mielemme. Siksi olemme yhdistäneet äänimaljarentoutuksen ja taiteen yhdeksi kokonaisuudeksi. Äänimaljarentoutus laskee aivoaaltoja syvän unen ja meditatiivisen tilan tasolle, joka auttaa luovuutemme herättelyssä. Saatat joskus huomata, että flowtila syntyy silloin kun antaa sille tilaa ja aikaa syntyä. Eli pysähtyminen auttaa herättelemään flowtilaasi ja luovuuttasi.

Äänimaljat on syvärentoutusmenetelmä, joka auttaa mm. myös seuraaviin asioihin;

  • sykkeen lasku
  • verenpaineen lasku
  • Apua ahdistukseen ja masennuksen oireisiin
  • Apua paniikkihäiriöihin
  • ruoansulatuksen ja suolen toiminnan tehostuminen ja tasoittuminen
  • hengityksen tasoittuminen ja syveneminen
  • stressihormonien lasku
  • unen laadun paraneminen ja nukahtamisajan lyheneminen
  • lihasjännitykset hellittävät
  • keskittymiskyky, luovuus, oppiminen lisääntyy

Huomioitavia sairauksia tai tilanteita:
Syöpähoitojen aikaan EI äänimaljahoitoon saa tulla.
Sydämentahdistin on este äänimaljahoidolle.
Raskauden aikana voit osallistua ryhmärentoutukseen, mutta emme suosittele yksilöhoitoja raskauden aikana. 

Kurssin kesto 3,5 tuntia sisältäen syvärentouttavan sointukylvyn ja akryylimaalauspajan. Hinta 69€

Mukaan tarvitset mukavat sisätyöskentelyyn soveltuvat vaatteet, avointa mieltä ja halua oppia uutta. Taiteellista silmää, piirustustaitoa, kokemusta maalaamisesta tai omia välineitä et tarvitse. Riittää, että saavut paikalle.

Kurssi toteutetaan pienryhmässä, Olkkarin tiloissa Tampereella osoitteessa Pyhäjärvenkatu 10.

Lisää Satusta löydät:
www. artfromtheunderground.fi
FB: Art From The Underground
IG: art_from_the_underground

Lisää Sofiasta löydät:
www.healingwaves.fi
FB: Healingwaves
IG: Healingwaves

Akryylimaalaus ja sointukylpy

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

Akryylimaalaus ja sointukylpy

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tasa-arvon päivän syvärentouttava sointukylpy ja akryylimaalauspaja | Ti 19.3.2024 klo 17.00-20.30”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *