Unisiepparikurssi: Luo ainutlaatuinen uniesi suojelija | 29.10.-5.11.2023 klo 16–18

100,00 

Varastossa

Kuvaus

Unisiepparikurssi

Haluatko oppia tekemään kauniin ja merkityksellisen unisiepparin?

Unisieppari on alkuperäiskansojen perinteinen esine, joka on peräisin Pohjois-Amerikasta, erityisesti intiaaniheimojen kulttuureista. Unisiepparin uskotaan perinteisesti toimivan suojaavana ja siunaavana esineenä. Vuoteen yläpuolelle ripustettuna unisiepparin tarkoitus on suodattaa pois pahat unet ja negatiivinen energia. Hyvät unet ja positiivinen energia sen sijaan pääsevät unisiepparin läpi ja laskeutuvat nukkujalle.

Unisiepparin valmistaminen on henkilökohtainen ja luova prosessi, joka tarjoaa mahdollisuuden ilmaista omaa tyyliäsi sekä luovuuttasi. Kurssilla käydään läpi unisiepparin perinteiset elementit ja symboliikkaa, sekä opetellaan erilaisia solmimis- ja koristelutekniikoita. Käytössä on erilaisia materiaaleja pitsiliinoista sulkiin ja helmiin. Aikaisempaa kokemusta tai käsityötaitoja et tarvitse.

Kurssimaksu sisältää kaikki materiaalit, mutta halutessasi voit ottaa mukaan myös omia helmiä, sulkia, naruja tai muita koristeita.

Aikataulu: Kurssi toteutetaan kahdessa osassa, noin kaksi tuntia kerrallaan.
Kurssi: sunnuntai 29.10. klo 16–18 ja sunnuntai 5.11. klo 16–18.

Kurssin hinta: 100 € sis. ALV.
Kurssimaksu sisältää materiaalit yhteen unisieppariin.

Kurssi järjestetään Olkkarin tiloissa, Pyhäjärvenkatu 10, Tampere. Olkkarista lisätietoa saat tästä.

Käsityöohjaajana Olkkarilla toimii Anniina, johon pääset tutustumaan tästä ja tästä

Tiesitkö muuten, että käsityöt ja itsensä haastaminen ja uusien taitojen opettelu lisää harmaata ainetta aivoissa ja lisää solujen välisiä yhteyksiä? Lisäksi rento käsillä tekeminen rauhoittaa autonomisen hermoston, eli kertoo keholle että on turvallinen hetki laskea kierroksia ja palautua.

Peruutusehdot ja muutokset

Kursseille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

Unisiepparikurssi

Unisiepparikurssi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Unisiepparikurssi: Luo ainutlaatuinen uniesi suojelija | 29.10.-5.11.2023 klo 16–18”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *