Ystävänpäivärentoutus oluella maalaten | La 17.2.2024 klo 16.30-20.00

69,00 

Varastossa

Kuvaus

Ystävänpäivärentoutus oluella maalaten.


Abstrakti
olutmaalaus juontaa juurensa perinteisestä käsityöläisyydestä ootrauksesta. Ootraus tekniikkaa voi nähdä mm. veneissä, kirkon penkeissä ja auton kojelaudoissa. Olkkarin abstraksi olutmaalaus saattelee sinut tähän maailmaan Satun ohjauksella. Sinulle tulevat tutuksi erilaiset tekniikat ja efektimahdollisuudet ilman, että sinun pitää luoda tarkkaa jäljitelmää mistään tietystä puukuvioinnista. Väriksi voit valita mitä vaan ja kuviokin tulee soljumaan sitä hetkeä kuvaavaksi, olit sitten konkari tai ensimmäistä kertaa oluella maalaava. Koska taideteos ottaa aikaa kuivua, toivomme sinun varautuvan taulun noutoon seuraavan kahden viikon kuluessa.

Tule ystävänpäivän kunniaksi lähimmäisen tai itsesi, eli sen kaikkein rakkaimman kanssa ottamaan aikaa vain rentoutumiseen ja luomaan jotain ihmeellistä ja uutta. Tämä on kokemus joka jää mieleen ja vahvistaa yhteyttä toiseen ja itseensä!

Sinun ei tarvitse olla luova tai taiteellinen entuudestaan, tämä yhdistelmä sopii aivan kaikille taidoista riippumatta. Luovuus on meissä kaikissa, ja voimme herättää uinuvaa luovuuttamme pysähtymällä ja rauhoittamalla mielemme. Siksi olemme yhdistäneet äänimaljarentoutuksen ja taiteen yhdeksi kokonaisuudeksi. Äänimaljarentoutus laskee aivoaaltoja syvän unen ja meditatiivisen tilan tasolle, joka auttaa luovuutemme herättelyssä. Saatat joskus huomata, että flowtila syntyy silloin kun antaa sille tilaa ja aikaa syntyä. Eli pysähtyminen auttaa herättelemään flowtilaasi ja luovuuttasi.

Äänimaljat on syvärentoutusmenetelmä, joka auttaa mm. myös seuraaviin asioihin;

  • sykkeen lasku
  • verenpaineen lasku
  • Apua ahdistukseen ja masennuksen oireisiin
  • Apua paniikkihäiriöihin
  • ruoansulatuksen ja suolen toiminnan tehostuminen ja tasoittuminen
  • hengityksen tasoittuminen ja syveneminen
  • stressihormonien lasku
  • unen laadun paraneminen ja nukahtamisajan lyheneminen
  • lihasjännitykset hellittävät
  • keskittymiskyky, luovuus, oppiminen lisääntyy

Huomioitavia sairauksia tai tilanteita:
Syöpähoitojen aikaan EI äänimaljahoitoon saa tulla.
Sydämentahdistin on este äänimaljahoidolle.
Raskauden aikana voit osallistua ryhmärentoutukseen, mutta emme suosittele yksilöhoitoja raskauden aikana. 

Kurssin kesto 3,5 tuntia sisältäen syvärentouttavan sointukylvyn ja olutmaalauspajan. Hinta 69€

Mukaan tarvitset mukavat sisätyöskentelyyn soveltuvat vaatteet, avointa mieltä ja halua oppia uutta. Taiteellista silmää, piirustustaitoa, kokemusta maalaamisesta tai omia välineitä et tarvitse. Riittää, että saavut paikalle.

Kurssi toteutetaan pienryhmässä, Olkkarin tiloissa Tampereella osoitteessa Pyhäjärvenkatu 10.

Lisää Satusta löydät:
www. artfromtheunderground.fi
FB: Art From The Underground
IG: art_from_the_underground

Lisää Sofiasta löydät:
www.healingwaves.fi
FB: Healingwaves
IG: Healingwaves

Ystävänpäivärentoutus oluella maalaten

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

Ystävänpäivärentoutus oluella maalaten.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ystävänpäivärentoutus oluella maalaten | La 17.2.2024 klo 16.30-20.00”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *