Uusi vuosi, sama minä.

Yksi lempi lausahdukseni on: ”Jos tekee sen mitä on aina tehnyt saa sen mitä on aina saanut” ja tätä koitankin toteuttaa parhaan kykyni mukaan.

Vuosi vaihtui jättäen taakseen taas yhden ennenäkemättömän vuoden. Pyrin aina parhaan taitoni mukaan kaivamaan asioista esiin sen positiivisen puolen. Viime vuosi antoi enemmän aikaa olla kotona. Aikaa kuopsuttaa pihaa, lämmittää saunaa, syödä hyvin, halata ja pussata.

Uskon että viime vuosi muistutti monelle mitä on oravanpyörän kehän ulkopuolella. 

Ei ole itsestäänselvää, että on koti jossa viihtyy, että on paikka jossa on rauha maassa ja hyvä ilmapiiri. Ei ole itsestään selvää että ympärillä on ihania energiaa antavia ihmisiä, jotka arvostavat sinua. Ja mikä tärkeintä, ei ole itsestään selvää että on tarpeeksi terve pystyäkseen nauttimaan noista asioista.

Onko sinulla tapana tehdä lupauksia uudelle vuodelle?

Viimeisin tekemäni uudenvuodenlupaus oli lopettaa tupakoiminen, jotta saan uuden moottoripyörän. Vuoden vaihtuminen sattui silloin sopivasti kohdalle ja se toimi hyvänä hetkenä toteuttaa tuo ajatus. Tästä lupauksesta on kulunut yli kymmenen vuotta ja mopot on vaihtuneet, mutta rööki on kuitenkin jäänyt kaupan hyllylle. 

Uusi vuosi sama minä

Parhaimmillaan uuden vuoden lupaukset ovatkin yleisinä elämän suuntimina. Nuo lupaukset ovat sisällöntuojia ja onnen takaajia. Jokainen kun kuitenkin lopulta on vastuussa omasta onnestaan. 

Tapanani ei ole ollut ajatella aloittavani uutta vuotta parempana ihmisenä. Siihen tulisi mielestäni pyrkiä joka päivä. Jonakin päivänä sitä onnistuu parhaiten epäonnistumisessa, mutta mitä sitten! Se on elämää ja jos tekee sen mitä on aina tehnyt, saa sen mitä on aina saanut.

Ehkä paras lupaus on se että pyrkii elämään elämäänsä onnellisena tässä ja nyt, niin että peilistä katsoo takaisin hyvä tyyppi. Alkanutta vuotta ei voi kukaan taata olemaan paras ikinä, mutta omalla asenteella siitä voi kuitenkin tehdä parhaan mahdollisen vuoden 2021.

Siispä takki auki ja alkanut vuosi avosylin vastaan, sillä koskaan ei tiedä minne tie vie. Hienoa nähdä vuosi 2021, se on taas uusi vuosi, sama minä.

Haluatko oppia jotain uutta tulevana vuonna? Lataa alta ilmainen opas, jolla pääset mukaan maalauskurssilaisten sisäpiiriin. Tulevaisuudessa tulet saamaan tietoa maalauskursseista ja vinkkejä kustom taiteen tekemiseen.

Click here to subscribe

YleX kokosi hyvin muutaman perinteisen ja vähemmän perinteisen idean uuden vuoden lupaukselle, jos haluat vielä vinkkejä omiisi.

2021

Uusi vuosi, sama minä