Verstas goes Kustom Kulture järjestetään 9.10.2021 jo kolmatta kertaa.

On ollut ilo olla mukana tässä tapahtumassa jokaisena vuotena kun sitä on järjestetty. Aiemmin kirjoitin Verstaasta moottorikahvilana ja ehdottomana paikkana piipahtaa cruisailureissulla. Verstas goes Kustom Kulture onkin vain yksi upea tapahtuma mitä Verstaalla järjestetään.

Verstas-goes-Kustom-Kulture

Korona on karsinut tapahtumat minimiin, kuten myös tällaiset ”perhetapahtumat”. Itselläni on ollut kamala ikävä tällaisten tapahtumien tunnelmaa ja sitä henkistä vilttiä minkä pörröiseen syleilyyn niissä kietoutuu.

Tänäkin vuonna oma matkani tapahtumaan on jo fanfaari tulevalle illalle, seurakseni lähteekin nimittäin 7 hengen seurue. En keksisi parempaa tapaa tulla tällaiseen tapahtumaan. Yhteisöllisyys, lämminhenkisyys, rentous ja elämänilo kun tulevat värittämään koko iltaa.

Mitä odottaa tapahtumalta?

Tänäkin vuonna löydät paikalta upeita Kustom Kulture taiteilijoita. Parasta tässä tapahtumassa on intiimi ilmapiiri ja sopiva äänien määrä. Täällä onkin erittäin helppo päästä juttuihin tekijöiden kanssa ja vielä niin että kuulee toisenkin osapuolen puheen!

Verstas

Lisäksi paikalle saapuu pari tatskaajaa ja myös parturi. Itse olen paikalla sekä tatuoimassa, että kertomassa tekemästäni Kustom taiteesta. Toivottavasti nähdään Verstaalla!

Illan hämärtyessä lavan valtaavat PIn-Up kaunottaret ja upeat burleski esiintyjät. Tahtia pimenevään iltaan lyö Relax Trio ja The Primer Kings. Jano täällä ei pääse yllättämään, sillä kylmiä juotavia tarjoillaan koko illan. Verstaan keittiö tarjoilee myös maistuvia mutusteltavia, joista ei nälkä varmasti jää.

Ovet tapahtumaan aukeavat klo 15.00 ja touhut jatkuvat aina yli keskiyön, yhteen asti. Tapahtuma on K-18 klo 19.00 alkaen ja liput maksavat 15€. Lipun saat ostettua ovelta. Kannattaa myös muistaa Verstaan hotelli, johon pääsee ummistamaan paljon nähneitä silmiään ja lepuuttamaan tanssissa rasittuneita jalkojaan. Ohjeet saapumiseen löydät tästä.

Tapahtumissa on mielestäni parasta tavata vanhoja ja uusia tuttuja ja fiilistellä ilmapiiriä yhdessä. Yhdessähän se tunnelma luodaan, joten tule siis ihmeessä moikkaamaan jos eksyt paikalle.

Kuulutko jo Art From The Undergroundin sisäpiiriin? Jos et, saat lisätietoa siitä täältä ja mukaan pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaketta. Liittymällä takaat ajantasaisen tiedonsaannin ilman somen kyttäämistä.

Click here to subscribe

Verstas goes Kustom Kulture