Kämmenselkä tatuointi joka tunnetaan myös “jobstopperina” ei nykypäivänä enää täytä nimitystään. Kämmenselkätatuointeja näkeekin kaikissa ammateissa, eikä se enää ole este työlle. Mitä sitten tulee ottaa huomioon kun suunnittelet kämmenselkätatuointia?

Kuvaa miettiessä vaakakupissa ei paina ainoastaan se, että muut näkevät tatuoinnin ja se saattaa vaikuttaa siten mielikuvaan sinusta, kannattaa huomioida myös se, että itse näet tuon kuvan koko ajan. Käytä siis hetki miettiäksesi millaisen kuvan haluat. Viimeisimmät trendit kannattaa heittää romukoppaan ja valita jotain mistä todella pitää.

Pohdi myös sen suhdetta muihin tatuointeihisi. Onko tarkoituksenasi jatkaa kuvaa jopa koko hihan kuvaksi? Mikä tyyli sinulla on mielessä? Kokonaisuus kannattaa ehdottomasti käydä läpi tatuoijasi kanssa ennen kuvan tekemistä, jotta saat asiaan myös ammattilaisen mielipiteen.

kämmenselkä-tatuointi

Sattuuko se?

Kämmenselkää tatuoitaessa kannattaa kipu ottaa huomioon. Kuvan tekeminen saattaa myös turvottaa käden niin, ettei rystysiäkään näy. Tämä on aivan normaalia, eikä sitä tarvitse pelästyä. Lukaise tästä mitä kannattaa tehdä ennen tatuoinnin ottamista.

Click here to subscribe

Tatuointiaikaa varatessa kannattaa myös erityisesti valmistautua paranteluun. Jos teet työksesi likaisia töitä, on kämmenselässä oleva kuva paraatipaikalla vastaanottamaan kaikki saatavilla olevat tulehdukset. Ahda siis kalenteriisi tatuointiajan lisäksi myös tatuoinnin paranemista tukevaa aikaa.

Työnkuva vaikuttaa myös tatuointiin valmistautumiseen. Esim. betonin kanssa työskentelevillä on usein kuivaakin kuivemmat kädet ja nahka saattaa olla paksua ja melko kovaa. Paras vertaus on mielestäni norsun nahka. Tarkkaile siis ihoasi ja panosta sen hoitoon ennen kuvan ottoa. Vedenjuonti, ihon kuoriminen ja rasvaaminen on kuin laittaisi rahaa pankkiin.

Valmis kuva tulee olemaan myös normaalia alttiimpi kolhuille ja kulumille. Mm. kipinät, asfaltti-ihottuma, pakkanen, ihon kuivuminen, mekaaninen hankaus ja aurinko altistaa kämmenselässä olevan kuvan rasitukselle ja sen suojaamiseen kannattaa myös valmistautua.

kämmenselkä-tatuointi

Mikä aihe minulle sopisi?

Tästä pääset kurkkimaan neuvoja siihen millainen tatuointi sopisi sinulle. Aihe kannattaa ennen kaikkea valita aikaa kestäväksi, sillä se on näkösällä koko ajan. Mm. Pinterest toimii pohjattomana inspiraation lähteenä kuvien fiilistelyyn.

Kuvaa valitessa kannattaa myös pohtia kummin päin haluat kuvan olla katsottavissa. Onko se oikein päin sinulle vai sille kenelle ojennat kätesi? Muuttuuko merkitys kuvan ollessa toisin päin?

Kämmenselkä tatuointi