Lifestyle

Kanta-asiakaspäivät

Kanta-asiakaspäivät, eikä walk in. Mikä homma?

Saan tasaisin väliajoin kysymyksiä koska pidän walk in päivää. Yhtä usein vastaus aiheuttaa ihmetystä kertoessani että en pidä perinteisiä walk in päiviä, vaan kanta-asiakaspäiviä. Syitä tähän on monia ja ajattelin selventää asiaa ihan omalla kirjoituksellaan.

Minulle on hirvittävän tärkeää tuntea asiakkaani ja päästä kärryille siitä millaisia tyyppejä he ovat. Kokemukseni kautta pystyn näin luomaan heille vielä yksilöllisempää taidetta. Maalaustöissä tämä ei aina ole mahdollista ja tällöin apuna onkin aktiivinen viestittely ja fiiliksen ammentaminen tilausta vastaanotettaessa. Tatuoinneissa puolestaan tämä on paljon helpompaa kun asiakkaiden kanssa pääsee helpommin naamatusten tekemisiin.

Kanta-asiakas

Minulle on myös tärkeää, että kaikesta tekemästäni taiteessa välittyy hyvä henki ja fiilis ja vielä niin, että myös sen vastaanottaja saa siitä kiinni. Kanta-asiakaspäivät ovatkin jonkinlainen oodi olemassaoleville asiakkailleni. Kutsun sinne saa varaamalla minulta tatuointiajan.

Mitä siellä tapahtuu?

Perinteisen kahvin ja nisun lisäksi tarjolla on satavarmasti huonoa huumoria, rentoa tunnelmaa. Teen tietysti myös pieniä tatuointeja ennakkovarauksella ja ilman. Yleensä tarjolla on myös jotain erikoistuotteita ja ajanvarauskirjakin on auki. Lahjakorttejakin saa itselleen tai lahjaksi ja niitä voi käyttää vaikka mihin. Ja tietysti paikalla pääsee jauhamaan Marioa.

Super-mario

Paikalle voi siis tulla vaan moikkaamaan tai ottamaan pientä kuvaa. Parasta kanta-asiakaspäivissä mielestäni on nähdä kuinka koolla on kaveriporukoita, pariskuntia, kasvoja vuosien takaa, perheitä ja työkavereita. Valtaosa asiakkaistani löytää luokseni puskaradion kautta ja siksikin nämä kanta-asiakkaat ovat minulle kultaakin arvokkaampia. Puskaradion avulla saan myös uudesta asiakkaastakin jo paremmin kiinni kun tiedän tyypin kenen kautta hän on minut löytänyt.

Yhteisöllisyys, lämminhenkisyys ja ”tule sellaisena kuin olet”- fiilis on minulle ensiarvoisen tärkeää. Tämän vuoksi en Ilmoittele näistä kemuista julkisesti vaan kutsun niihin saa vain jo ennen luonani käyneet ihmiset.

Muutoksia luvassa

Tähän asti olen myös kutsunut kaikki henkilökohtaisesti kanta-asiakaspäivilleni, mutta lähitulevaisuudessa tähän on tulossa muutos. Työn alla on nimittäin sisäpiiri, jonka kautta ensivuodesta alkaen lähetän kanta-asiakaspäivien kutsut.

Tätä kautta tulee myös saamaan tiedon peruutusajoista ja muista tarjouksista. Tämän asian kanssa kannattaakin pysyä kuulolla ja tulen ilmoittamaan sen valmistumisesta kaikkialla somessa. Kuitenkin näin vuoden lähestyessä loppuaan on aika valmistella tämän vuoden viimeistä kanta-asiakaspäivää ja kohottaa teekuppia teille kaikille jotka pitävät minut kiireisenä. Kiitos. Kiitos myös jokaiselle seuraajalle ja postausten jakajalle🧡

Kiitollinen-asiakkaille

Kuulutko jo Art From The Undergroundin sisäpiiriin? Jos et, saat lisätietoa siitä täältä ja mukaan pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaketta.

Click here to subscribe

Satu Artfromtheunderground

Maailman laitaa omanlaisekseen värittävä Tamperelainen. Elämän ohjenuorana on taistella arkipäiväisyyttä vastaan tekemällä elosta mielenkiintoisempaa. Apuvälineinä toimivat mm. kynäruisku, pinstripe, tatuoinnit, muotokuvamaalaus...

Saatat myös pitää...

Vastaa