Kanta-asiakaspäivät, eikä walk in. Mikä homma?

Saan tasaisin väliajoin kysymyksiä koska pidän walk in päivää. Yhtä usein vastaus aiheuttaa ihmetystä kertoessani että en pidä perinteisiä walk in päiviä, vaan kanta-asiakaspäiviä. Syitä tähän on monia ja ajattelin selventää asiaa ihan näin omalla kirjoituksellaan.

Minulle on hirvittävän tärkeää tuntea asiakkaani ja päästä kärryille siitä millaisia tyyppejä he ovat. Kokemukseni kautta pystyn näin luomaan heille vielä yksilöllisempää taidetta. Maalaustöissä tämä ei aina ole mahdollista ja tällöin apuna onkin aktiivinen viestittely ja fiiliksen ammentaminen tilausta vastaanotettaessa.

Kanta-asiakas

Minulle on myös tärkeää, että kaikesta tekemästäni taiteesta välittyy hyvä fiilis ja vielä niin, että myös sen vastaanottaja saa siitä kiinni. Kanta-asiakaspäivät ovatkin jonkinlainen oodi olemassa oleville asiakkailleni. Kutsun sinne saa varaamalla minulta tatuointiajan ja kuulumalla sisäpiiriin.

Mitä siellä tapahtuu?

Perinteisen kahvin ja nisun lisäksi tarjolla on satavarmasti huonoa huumoria ja rentoa tunnelmaa. Teen tietysti myös pieniä tatuointeja ennakkovarauksella ja ilman. Yleensä tarjolla on myös jotain erikoistuotteita ja ajanvarauskirjakin on auki. Lahjakorttejakin saa itselleen tai lahjaksi ja niitä voi käyttää vaikka mihin. Ja tietysti paikalla pääsee jauhamaan Marioa.

Kanta-asiakaspäivät

Paikalle voi siis tulla vaan moikkaamaan tai ottamaan pientä kuvaa. Parasta kanta-asiakaspäivissä mielestäni on nähdä kuinka koolla on kaveriporukoita, pariskuntia, kasvoja vuosien takaa, perheitä ja työkavereita. Valtaosa asiakkaistani löytää luokseni puskaradion kautta ja siksikin nämä kanta-asiakkaat ovat minulle kultaakin arvokkaampia. Puskaradion avulla saan myös uudesta asiakkaastakin jo paremmin kiinni, kun tiedän tyypin kenen kautta hän on minut löytänyt.

Yhteisöllisyys, lämminhenkisyys ja ”tule sellaisena kuin olet”- fiilis on minulle ensiarvoisen tärkeitä asioita. Tämän vuoksi en Ilmoittele näistä kemuista julkisesti, vaan kutsun niihin saa vain jo olemassa olevat asiakkaani.

Jonkin aikaa kutsuin kaikki henkilökohtaisesti kanta-asiakaspäivilleni, mutta nykyään käytössäni on sisäpiiri, jonka kautta kutsujen lisäksi kulkee tieto peruutusajoista. Sisäpiirin kautta saa myös tiedon muista tarjouksista ja kampanjoista.

Kuulutko jo Art From The Undergroundin sisäpiiriin? Jos et, saat lisätietoa siitä täältä ja mukaan pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaketta.

Click here to subscribe

Kanta-asiakaspäivät