Kynäruiskumaalauksen alkeet kannattaa ottaa haltuun uutta harrastusta aloitellessa. Sillä säästää nimittäin niin rahaa, aikaa kuin hermojakin!

Jos sinusta tuntuu, että kynäruiskulla maalaaminen on mahdotonta rakettitiedettä, etkä ikinä pystyisi sitä oppimaan niin ilokseni voin kertoa, että luultavasti olet väärässä. Oikeilla välineillä ja oikeassa ohjauksessa opit tuon välineen salat varmasti.

Vaikka sinusta ei tulisi koskaan taiteilijaa, pystyy kynäruiskulla maalaamaan mm. vaappuja, kakkuja, kasvomaalauksia, postikortteja, kuvittamaan askarteluja tai elävöittämään kuvioita ja kuvia pehmeillä varjostuksilla. Kynäruisku taipuu moneksi ja vain mielikuvitus on rajana sen käytössä.

Jos saisin valita, niin laittaisin jokaisen vähänkin asiasta kiinnostuneen nuoren käteen kynäruiskun. Väitän, että itsemaalatusta skeittilaudasta, polkupyörästä, moposta, kypärästä, vaapusta, scootista tms. pitää paljon parempaa huolta ja arvostus esinettä kohtaan kasvaa.

kynaruiskumaalauksen-alkeet

Mukaan alkeiskurssille

Jotta kaikkien ei tarvitsisi lyödä päätään yhtä monta kertaa seinään kun mitä itse olen lyönyt, olen päättänyt jakaa tätä iloa. Nyt on siis mahdollista päästä mukaan kynäruiskumaalauksen alkeiskurssille. Tietoa kursseista saat esim. lataamalla alla olevan oppaan.

Click here to subscribe

 

Kurssille tullessa ei tarvitse olla mitään kokemusta tai taitoa. Sinun ei ole tarvinnut koskaan käyttää kynäruiskua, osata piirtää, olla taiteellisesti lahjakas, tai valmistautua kurssiin millään tavalla. Pelkkä kiinnostus aiheeseen riittää. Autan sinua eteenpäin kädestä pitäen, jotta alkutaipaleesi olisi mahdollisimman helppo.

Kurssilla käydään läpi alusta asti kynäruiskun toimintaperiaatteet ja sen huolto. Jokainen saa käyttöönsä oman ruiskun, joka on mahdollista ostaa mukaansa kurssin päätteeksi. Tuohon ruiskuun  tutustumme perusteellisesti, purkaen, kasaten ja maalaten. Kurssilla käytetään vain laadukkaita ruiskuja, jotka mahdollistavat myös realistisen muotokuvankin maalaamisen.

Kurssilta voit myös hankkia aloituspakkauksen, jotta innostuessasi uudesta harrastuksesta sen jatkaminen kotona olisi mahdollisimman helppoa. Tulevaisuudessa voit osallistua sitten pidemmälle edistyneiden kursseille, joissa aiheet vaihtelevat haastavuuden kanssa.

kynaruiskuamaalauksen-alkeet

Kerron kädestä pitäen miten ruiskulla maalataan ja autan sinut yli ongelmakohdista. Ryhmäkoko kursseilla on niin pieni, että ehdin varmasti auttamaan jokaista kurssilaista. Jokainen osallistuja saa myös mukaansa tekemänsä harjoitteet, ikään kuin muistilapuksi. Näin on helpompi muistaa miksi ja miten mikäkin asia tehtiin.

Opitaanko kurssilla maalaamaan?

Vaikka kyseessä on alkeiskurssi, antaa se sinulle avaimet maalata kolmiulotteisia kuvia ja ymmärtämään mistä nuo muodot koostuvat. Kurssilta jää siis käteen teknisen tiedon lisäksi ihka oikeaa kädentaitoakin, jonka eteenpäin vieminen vaatii sitten enää toistoja.

Voit kurkata tästä linkistä esimerkkejä oppilaideni kurssitöistä. Suurimmalla osalla heistä ei ollut mitään kokemusta kynäruiskusta, eikä minkäänlaista taiteellista taipumusta. Silti he tekivät erikoismaalauksen kurssillaan toinen toistaan hienommat pääkallomaalaukset kynäruiskulla, yllättäen itsensä täydellisesti.

Tätä samaa onnistumisen tunnetta haluan tarjota myös muille ja mukaan pääset tästä linkistä tai klikkaamalla alla olevaa banneria.

Click here to subscribe

Liittymällä maalauskurssilaisten sisäpiiriin, saat tulevista kursseista ensimmäisenä tiedon. Kannattaa kysyä myös räätälöityjä kursseja esim. kaveriporukoille ja näitähän voi ostaa myös lahjaksi! Tästä voit kurkata oppilaitteni antamia kurssipalautteita. Tervetuloa mukaan, nähdään kursseilla!

Kynäruiskumaalauksen alkeet