Yksilölliset maalauskurssit pienryhmissä, jossa ei suoriteta vaan nautitaan.

En olisi ikinä voinut uskoa kuinka kivaa opettaminen on. Vielä kun sen on kruunannut kiitokset johdonmukaisesta opetuksesta ja matalasta kynnyksestä, jonka yli kuka vaan voi hypätä kokeilemaan erikoismaalauksen maailmaa.

Viimeisimmät kurssini sai valtavasti positiivista palautetta ja osallistuneilla oli myös hinku päästä uudestaan mukaan ja oppia lisää. Mukana oli paljon ihmisiä, jotka eivät olleet taiteellisesti lahjakkaita, mutta he ylittivät lopulta kurssin aikana kaikki omat odotuksensa ja olivat ämistyneitä kokemistaan onnistumisen tunteista.

Muistatte varmaan esittelyn Pintakillasta, jossa minulla on ollut ilo päästä raottamaan erikoismaalauksen maailmaa. Nämä koulutukset Hämeenlinnassa on tarkoitettu pääasiassa alan opiskelijoille ja ammattilaisille ja koulutuksissa noudatetaan myös koulun luomia tavoitteita ja standardeja.

Nämä kurssit olivat hitti ja palautteita kurssiltani pääset kurkkaamaan tästä ja tästä.

yksilölliset-taidekurssit-pienryhmissä

Nämä kurssit synnyttivät ajatuksen yksilöllisistä maalauskursseista

Sisäpiirini on tähän saakka tarkoitettu pääasiassa tatuoinneista kiinnostuneille asiakkaille, jotka haluavat saada tietoa mm. peruutusajoista ja kanta-asiakaspäivistä. Jos aihe kiinnostaa, etkä kuulu sisäpiiriin vielä, voit liittyä siihen tästä.

Olen haaveillut jo pidemmän aikaa siitä, että saisin jakaa sitä riemua ja vapautta mitä itse saan taiteesta. Haluaisin luoda onnistumisen tunteita, iloa ja irtiottoja arjesta. Unelmani on ammentaa tuolta koulumaailmasta saadusta työpaja fiiliksestä ja tuoda se matalalla kynnyksellä kaikkien saataville.

Vaikka et osaisi piirtää etkä olisi ikinä maalannut, mutta aiheen kiinnostaessa voin luvata sinulle, että mukaan lähteminen kannattaa. Tarjolla on nimittäin jokaiselle jotakin.

Tietoa tulevista maalauskursseista ja niiden teemoista saat ainoastaan liittymällä mukaan taidekurssilaisten sisäpiiriin klikkaamalla alla olevaa banneria.

Click here to subscribe

Kenelle sisäpiirin toinen ryhmä on tarkoitettu?

 • sinulle joka haluat saada tietoa tulevista maalauskursseista
 • sinulle joka haluat oppia uutta vaikka koko perheen, kaveri- tai työporukan voimin
 • sinulle joka haluat osallistua mukavaan tekemiseen matalalla kynnyksellä, ilman suorituspaineita
 • sinulle joka haluat tutustua erikoismaalauksen mahdollisuuksiin
 • sinulle joka haluat kehittää jo olemassa olevaa osaamistasi
 • sinulle joka haluat testata erikoismaalausta ennen omia tarvikehankintoja
 • sinulle joka haluat löytää uuden harrastuksen jossa vain taivas on rajana

Miksi siihen kannattaa liittyä?

 • tulen ilmoittamaan siellä kaikista kursseistani
 • takaat ajantasaisen tiedonsaannin ilman tarvetta kytätä somea
 • saat mahdollisuuden varata paikkasi heti ennen kuin paikat täyttyvät
 • pääset tutustumaan juuri sinua kiinnostaviin tekniikoihin pienryhmissä
 • saat liittymislahjan
 • saat tietoa myös omien tarvikkeiden hankintaan

Velvoittaako se sinua?

 • ei velvoita
 • voit lopettaa viestien vastaanottamisen koska vaan
 • liittyminen ja aiheuta sinulle myöskään mitään kustannuksia
kynäruiskumaalaus-kurssi

Miksi olen luonut sisäpiirin?

 • yksinkertaistaakseni tiedonkulkua
 • tehdäkseni teille tärkeiden asioiden poimimisesta mahdollisimman helppoa
 • tehdäkseni tiedonsaannista teille mahdollisimman vaivatonta
 • taatakseni turvallisen tavan jakaa tietoa

Mitä yksilölliset maalauskurssit tarjoaa?

Kurssisisällöt tulevat jakautumaan tekniikoiden mukaan. Tarjolla tulee olemaan mm:

yksilölliset-taidekurssit-pienryhmissä

Tulen jakamaan kurssit myös teeman mukaan. Tällä haluan taata jokaiselle mukavan ilmapiirin, ilman häiriötekijöitä. Opetus tapahtuu aina pienryhmissä ja samanhenkisten osallistujien kanssa. Tämän vuoksi rakennan omia kursseja nuorisolle, lapsiperheille, omaa aikaa tarvitseville, pariskunnille… Uskon, että samassa elämäntilanteessa olevien kanssa tuntemattomaan hyppääminen on mukavampaa.

Kursseilla haluan tarjota myös samanlaista aitoja kohtaamista ja yhdessä oivaltamista kuin mitä koulumaailmassa olemme kokeneet. Näin voidaan oppia kokonaan uutta tai viedä jo olemassa olevaa taitoa seuraavalle tasolle.

Miten pääsen mukaan?

Sisäpiiriin maalauskurssiporukkaan pääsee esim. lataamalla alla olevan oppaan, joka opastaa sinua tekemään yksinkertaisen pinstripe maalauksen. Kuten olette varmasti huomanneet, kirjoitukseni blogissa jakautuvat aiheisiin maalaus, tatuointi, DIY ja lifestyle. Siksi nämä liittymislahjat mukailevat myös noita aihepiirejä ja nyt toisena vuorossa on maalaus.

Tässä porukassa kuulet ensimmäisen mitä tulevat yksilölliset maalauskurssit pitävät sisällään

Click here to subscribe

Liittymiseen et tarvitse kuin hetken aikaasi ja käytössäsi olevan sähköpostiosoitteen. Tulevaisuudessa saat kaikkein kiinnostavimman tiedon suoraan sähköpostiisi ajantasaisena. Joka päivä, tai viikkokaan et minusta tule kuitenkaan kuulemaan. Vihaan myös itse roskapostia, joten sitäkään et tule tätä kautta saamaan.

Tietosuojasta voit lukea lisää täältä. Toivon, että voin tehdä tiedonkulusta kannaltasi mahdollisimman vaivatonta tulevaisuudessa.

Mitä jos haluan osallistua kurssille porukalla?

Se sopii vallan mainiosti. Niin kuin on kyse kustom maalauksesta, voidaan koko kokemus halutessasi kustomoida. Jos siis haluat järjestää jotain ikimuistoista kaveriporukalle, työporukalle, perheelle, puolisolle, synttärisankarille… niin autan sinua enemmän kuin mielelläni.

Jos viikonloppu Tampereella kiinnostelee, mutta kaikki perinteiset nähtävyydet on nähty ja tuntuu siltä, että olisi aika nähdä ja kokea jotain uutta, voidaan räätälöidä yhdessä sinulle ja budjetillesi sopiva kurssi tuomaan uutta vibaa reissuun.

Jos teillä on työpaikalla tila, kaveriporukalla talli tai vaikkapa kerhotila, voin saapua myös sinne pitämään kurssia. Sisältö ja kesto toteutetaan sitten juuri sinun toiveittesi mukaan. Yhteyden minuun saat kätevästi laittamalla sähköpostia vaikka heti osoitteeseen artfromtheug (a) gmail.com.

Jos et osaa piirtää edes tikku-ukkoa

Se ei estä sinua osallistumasta. Efektimaalaus-, kultaus ja pinstripekurssit tarjoavat paljon opittavaa myös tyypeille jotka eivät osaa eivätkä edes koe esittävän taiteen tekemistä omakseen. Niillä vinkeillä saa väännettyä jo vaikka mitä siistiä niin kotiin kuin kulkupeleihin. Erityisesti efektimaalauskurssit sopivat myös perheen pienimmille.

Kannustan kuitenkin koittamaan myös esittävämmän taiteen kursseja, vaikka kokemusta vastaavasta ei olisikaan. Todistetusti nimittäin koulullakin olleet opiskelijat tekivät upeat työt vaikka heillä ei olisi ollut piirustustaitoa.

Mietityttääkö jokin asia? Vastaan enemmän kuin mielelläni!

Yksilölliset maalauskurssit pienryhmissä