Paras rasva tatuointiin joka sopii kaikille, mikä nopeuttaa tatuoinnin parantumista, mikä saa värit pysymään tatuoinnissa, mikä estää tatuointia kutiamasta… Mikä se oikein on? No sellaista ei ole, mutta näillä muutamalla huomiolla osaat valita itsellesi parhaan mahdollisen.

Miten hoidat muutoin ihoasi?

  • Juotko tarpeeksi vettä
  • Kuoritko ja rasvaatko
  • Hoidatko karheutta, kireyttä ja syväkosteutat

Useimmat vastaa edellä oleviin kysymyksiin yksi toisensa jälkeen en. Jos kuulut heihin älä valitse liian paksua rasvaa tatuoinnin hoitamiseen. Koska ihosi ei ole tottunut hoitotoimenpiteisiin ja on luultavasti pinnasta hyvinkin kuiva, saat paksulla voiteella rasvaamisella ainoastaan ihohuokosesi tukkoon ja rasvattavalle alueelle nousemaan näppylöitä. Unohda siis paksu Bepanthen yms.

Jos taas vastasit edellä oleviin kyllä, olet ihosi paras asiantuntija ja osaat varmasti valita juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet. Kannattaa kuitenkin välttää hajustettuja yms. tuotteita ja perehtyä juuri tatuoinneille tarkoitettuihin tuotteisiin. Tatuoinnin kutinaan löydät vinkkejä tästä.

Click here to subscribe

Tarvitseeko sitä tatuointia ylipäätänsä edes rasvata

Joku saattaa perustella, että eihän sitä tavallista avohaavaakaan rasvata, niin miksi sitten tatuointia? No avohaavassa ihoon ei ole laitettu väriä, jonka toivotaan paranevan ihoon mahdollisimman tasaiseksi. Tämän värin ihoon tasaisesti paranemisen vuoksi ihon kosteutus on todella tärkeää.

Rasvauksessa kannattaakin usein panostaa enemmän laatuun kuin määrään. Koska monen suomalaisen iho on peruskuiva, tarkoittaen sitä että pinta on todella kireä ja kuiva ja iho ärtyy helposti. Tämä kuiva iho onkin kuin panssari joka estää rasvan imeytymisen ihoon.

Mahdollisuuksien mukaan ihoa kannattaakin hautoa esim. pitämällä rasvatulla alueella hetken aikaa lämpimällä vedellä kosteutettua talouspaperia ennen rasvan levittämistä, Silloin levitettävä rasva pääsee oikeasti vaikuttamaan ihoon, eikä jää vaan kerrokseksi ihon pinnalle.

paras-rasva-tatointiin

Paras rasva sinun tatuoinnillesi

  • on se joka ei aiheuta näppylöitä
  • on sinusta miellyttävää käyttää
  • on tatuoinnin hoitoon sopiva
  • ei sisällä desinfioivia ainesosia, jotka estävät tatuoinnin paranemisen
  • ei ole kortisonivoide

Mitä minä sitten suosittelen. Ehdottomasti tätä! Omille asiakkailleni tuttua onkin, että sitä on aina saatavilla suoraan hyllystä ja kerran sitä kokeillut ei enää muuta koitakkaan. Jotta tatuointikokemuksesi olisi mahdollisimman onnistunut, kannattaa lukaista myös tämä.

Click here to subscribe

Paras rasva tatuointiin