Surkeimmat tatuointiaiheet, jotka kaduttavat, raivostuttavat, vainoavat ja hyvällä säkällä lopulta jopa naurattavat. Jos joku seuraavista aiheista kuuluu tatuointisuunnitelmiisi, mieti vielä toisenkin kerran.

1. Puolison nimi

Samalla tapaa kun suhdetta ei tee kestäväksi papin aamen, lapsi tai sormus, ei sitä vahvista myöskään ihoon tatuoitu puolison nimi. Ainahan sitä voi jatkossakin valita kumppaninsa nimeen sopivaksi, mutta tympeäksi se silti saattaa käydä.

Vaikka olisi oltu yhdessä 50 vuotta, on toisen nimen tatuoiminen itseensä aina vähintäänkin kyseenalaista. Tekeekö se rakkaudesta vahvempaa kun se perustuu siihen, että on toisen merkittyä omaisuutta? Antaako se takeen siitä, että niin se tulee aina olemaan? Sama ajatus pätee tatuoituihin kihla- ja vihkisormuksiinkin.

Ainoa tilanne kun kumppanin nimen tatuoiminen on mielestäni sopivaa, on se kun toinen on kuollut. Ihmiset kun ovat aina ihmisiä ja kuolleena ei enää pysty draamaa järjestämään.

2. Trenditatuointi

On kyseessä vesiväritatuointi, geometrinen kuvio, tribaali tai TikTok villitys, kannattaa pysähtyä miettimään resonoiko kuva muuten itseään laisinkaan. Jos ottaa kuvan massan mukana, on paljon todennäköisempää, että tulevaisuudessa sitä tulee katumaan.

huono- tatuointi

Tällaisessa tapauksessa takana saattaa olla syvempi ajatus siitä, että kuva otetaan enemmän muita kuin itseään varten. Vaikutuksen tekeminen muihin, on kuitenkin turhaa, sillä trendit vaihtuu, eikä kaikkia voi kuitenkaan koskaan miellyttää.

Luo siis oma trendisi. Tee sitä mikä on sinun tyyliisi sopivaa ja mikä värähtelee sielussasi. Tällaisen aiheen ikuistaminen ihoon on kuin laittaisi rahaa pankkiin ja aina sitä katsoessaan tulee hieman rikkaammaksi.

Click here to subscribe

3. Valkoiset tatuoinnit

Valkoiset tatuoinnit ovat yksi osa edellä mainittuja trenditatuointeja. Niitä kysytään silti kuitenkin tasaisen epätasaisesti. Valkoisissa tatuoinneissa piilee kuitenkin muutama ongelma joita herkät Pinterest kuvat eivät kerro.

Valkoisissa tatuoinneissa lopputulokseen vaikuttaa todella paljon ihon pigmentti. Vitivalkoinen iho ei anna ollenkaan oikeutta tällaisille kuville. Toinen tärkeä seikka on värin haalistuminen ja se, että usein valkoinen väri alkaa taittamaan ajan saatossa keltaiseen.

Keltaiseen taittava, entinen valkoinen tatuointi näyttääkin usein enemmän arvelta kuin tatuoinnilta. Kuviosta riippuen kokonaisuus saattaa näyttää jopa rakkulaiselta ja todella usein epämääräiseltä ihosairaudelta.

4. Sormien sivut ja jalkapöydän sivut

Sormien sivuihin tehtävät tatuoinnit ovat aina kyseenlaisia. Samaan kategoriaan kuuluvat jalkaterän sivuille tehtävät kuvat. Usein ongelmien luullaan johtuvan siitä, että iho on niin kovalla rasituksella ja tatuointi “kuluu” pois, mutta näin ei kuitenkaan ole.

Todellisuudessa tatuointi haalistuu ja katoaa ilman minkäänlaista mekaanista hankaustakin. Tämä johtuu siitä, että iho uusiutuu näissä paikoissa jopa 10 kertaa nopeammin kuin muualla kehossa. Iho on tämän lisäksi todella ohutta.

Nämä paikat ovat myös todella alttiita tulehduksille ja huonosti parantuminen ohuessa ihossa edesauttaa sitä, että valmis kuva ei tule olemaan upein mahdollinen. Älä siis suutu tatuoijallesi, jos hän kehottaa sinua harkitsemaan uudelleen tai suoraan kieltäytyy tekemästä tällaisia kuvia.

surkeimmat tatuointiaiheet

5. Huonosti suunnitellut tekstit

Kaikki ovat varmasti nähneet sosiaalisessa mediassa hauskoja mokia tekstitatuoinneissa. Kirjoitusvirheet ovat asia erikseen ja ne ovat sekä tatuoijan, että kuvan ottajan vastuulla.

Kuitenkin itse tekstin asettelussa kannattaa olla jo todella tarkka. Katso esimerkiksi tämä, eikä tämäkään paljoa mieltä ylentävämpi ole. Pointti on siis se, että mieti miten tekstin asettelet.

Luota myös tatuoijaasi siinä minkä kokoisella fontilla, mihin kohtaan ja paljonko koukeroa tekstiin kannattaa tehdä. Huono fonttivalinta saattaa nimittäin myös tehdä kokonaisuudesta todella omituisen näköisen, katso vaikka tämä.

Millainen tatuointi sopii sitten sinulle? Lukaise tämä.

Surkeimmat tatuointiaiheet