Tatuointi-ideat – mistä niitä löytyy silloin kun tatuointikuume on kovimmillaan, mutta pää ideoista tyhjä? Toivottavasti nämä asiat auttavat sinua listaamaan tatskaideoita seuraavaan kymmeneen kuvaan. Laitetaanpa siis alitajunta raksuttamaan.

Tuntuuko sinusta tutulta ajatus: -“Olisi siistiä ottaa tatuointi, mutta kun en osaa päättää mitä ottaisin.” Voin luvata, että et ole ajatuksesi kanssa yksin. Saan tasaisesti nimittäin yhteydenottoja joissa kysytään millaisia kuvia minulla olisi valmiina tai pidetään suorastaan mahdottomana, että omien ajatuksen säikeiden avulla saisi kuvaa suunniteltua. Onneksi sitten myös yllätytään kun se käykin niin helposti.

tatuointi-ideat

Yksi ehkä parhaista sammioista, mistä tatuointi-ideoita voi ammentaa on harrastukset. Pohdi vaikka näitä seikkoja:

  • Onko jokin harrastus kulkenut mukanasi lapsesta asti?
  • Oletko saanut jonkun harrastuksen kautta aivan uudenlaisen tavan katsoa ja kokea elämää?
  • Kuuluuko johonkin harrastukseen porukka, johon et olisi luultavasti ilman sitä törmännyt?
  • Millaisen tunteen harrastuksesi saa sinussa aikaan?
  • Mikä harrastuksessasi saa sinut palaamaan aina vaan ja uudestaan sen pariin?

Kun itse pohdin tätä esimerkiksi taiteen kautta näyttää listani tältä:

  • Taide
  • Mitä kaikkea voi vanhoista esineistä vääntääkään ja millaisena ne voikaan nähdä! Tämä ajatus näkyy niin esineissä kuin sananmuunnoksissa. Väännä vanhaa uuteen muotoon
  • Rakas omituisten otusten kerho, joka koostuu niin taiteilijoista kun Kustom harrastajista ympäri maailman. Tuntuu että tämän porukan kanssa yhteys on niin vahva, että lähikontaktissa se säteilee vielä aivan uusille urille
  • Luovan, lentävän, energisen, rakkauden täyteisen, kiitollisen, autuaan, huvittuneen ja hurmioituneen
  • Siihen liittyvä fiilis

Kun näiden vastausten pohjalta alan ammentamaan tatuointi-ideoita, voisi sellainen ideakartta lähteä alkuun esimerkiksi näin:

Nämä ajatukset ja kuvat välittäisin sitten tatuoijalleni, joka saisi piirtää ajatuksen pohjalta kuvan joka sopii siihen paikkaan minne sen haluaisin ottaa. Jos haluat pohtia sitä millainen tatuointi sinulle sopisi, voit lukaista siitä täältä. Puolestaan ajatuksia on helppo kääntää kuvaksi Pinterestin avulla.

Vaikka tatuoinnit ovatkin vakava, ikuisesti iholla pysyvä asia, ovat ne myös päiväkirjan sivuja. Kaveritatska, muistotatuointi, korumainen kuva ja siihen aikaan sijoittuva “se siistein juttu” palauttavat aina siihen aikaan, tunteeseen ja hetkeen.

Miltä sitten näyttää vanhana, kun on niin paljon niitä tatuointeja. No varmasti omalta itseltään ja varmemmin vielä muistaa ne hetket jotka on muokannut itsestä sellaisen kun silloin on.

Click here to subscribe

Tatuointi ideat