Vain kustom elämää.

Pakkanen paukkuu ja korona jyllää. Tavallisesti helmikuun puoliväli on ollut minulle vuoden kohokohta, sillä silloin on järjestetty Kustom kulture show. Tämän inspiroimana lanseerattiin rajoitukset hyväksyvästi vain kustom elämää.

Vain kustom elämää iltamat ammensivat ideansa Vain elämää TV-sarjasta. Tavoitteenamme olikin syödä, juoda, pitää puheita ja ehkä hieman itkeä omaa erinomaisuuttamme. Korona loi meille rajoituksia väkimäärään, joten kokoonnuimme miniporukalla Tuomisen Pasin, vaimonsa Hellun ja Kumannon Eeron kanssa.

Iso osa kustom kulttuuria on sen henki. Se on kuin omituisten otusten kerho, joka pursuaa tsemppiä ja välittämistä. Minulle se on toinen perhe, ryhmä ihmisiä jotka eivät ihmettele oudoinpiakaan päähänpistoja vaan heittävät vaan vettä myllyyn.

Voin olla ylpeä siitä että kaveripiiristäni iso osa koostuu toinen toistaan erikoisimmista herroista ympäri suomea. Tämä myös Arctic Pinheads nimellä kulkeva joukko on mitä kannustavin ja lämminhenkisin porukka. Nuo oudot pensselisedät valelevat siirappia sieluuni ja öljyävät henkisiä siveltimiä.

Ainutlaatuisia hahmoja

Yksi näistä edellä mainituista sedistä on Tuomisen Pasi. Pasi on Tohtori Sykerön ruumiillistuma ja tällä miehellä ajatus kulkee pelottavasti samaa rataa kun minulla. Pasi ymmärtää aina asiat puolesta lauseesta ja hänen paneutumiskykynsä asioihin on kadehdittavaa.

Pasilla on mahtava mielikuvitus ja upea kyky toteuttaa nämä mielen maailmat todeksi. Tsekkaa vaikka tämä!

Pasin kanssa on todella vaikeaa raapaista vain jonkin aiheen pintaa. Ei mene kun muutama minuutti kun jo soudetaan syvissä vesissä spekuloidaan sen värejä ja lainehdintaa. Uskon että jossain edellisessä elämässä me ollaan oltu sisaruksia tai ainakin jonkin asteista rikoskumppaneita.

Vain kustom elämää, Kustom lifestyle

Mukana menossa oli myös pienoismallien mieletön taitaja Eero Kumanto. Eerolta taittuu niin logon suunnittelu kuin perinteinen siveltimellä maalaaminen. Lisää Eeron töitä löydät täältä.

Illan menu

Ilta sujui Facebookissa käynnissä olevan taidekaupan valvojaisissa ruokaa ja juomaa maistellen. Sen verran oltiin sovittu etukäteen, että jokainen valmistelee itsestään esittelyvideon. Videolla oli tarkoitus nimetä itselle tärkeitä teoksia ja kertoa siitä miten on päätynyt taiteilijana siihen missä on nyt.

Vanhoja kuvia kaivellessa sitä tuli itsekkin naurettua välillä ääneen ja hämmästeltyä sitä kuinka kaikkia juttuja ei edes muista. Ei voi muuta kun olla kiitollinen siitä, että on saanut tehdä niin paljon kaikenlaista vuosien varrella.

Muistoksi tästä hyvin erilaisesta Kustom kulture viikonlopusta jäi hyvä fiilis. Oli myös mahtavaa kaivella noita vanhoja töitä, niin omia kun toistenkin. Kehittyminen ja oivaltaminen on aivan mahtavaa ja siitä tässä koko sivustossa on pohjimmiltaan kyse.

Tästä pääset lukemaan enemmän miksi tämä blogi on perustettu.

Inspiroiduitko? Lataa alta ilmainen opas, jolla pääset mukaan maalauskurssilaisten sisäpiiriin. Tulevaisuudessa tulet saamaan tietoa maalauskursseista ja vinkkejä kustom taiteen tekemiseen.

Click here to subscribe

Vain kustom elämää