Muut projektit

Yhteistyötarina – Customride

Customride Finland Oy on suomalainen, customhenkisiin ajovarusteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut yritys. Yrityksen kotipaikka on Kangasalla, mutta se palvelee asiakkaita koko maan alueella. Yritykseltä löytyykin nimittäin myös kattava nettikauppa. Kangasalta löydät puolestaan tuotteiden noutopisteen osoitteesta Mursketie 10, 36220 Kangasala.

Customride

Yrityksen edustamia merkkejä ovat mm. Biltwell, Kuryakyn, Arlen Ness, HELD, Scorpion, Schuberth, Avon, Michelin, Repsol, Interphone, Hiflo ja MOTIP.  Tämän lisäksi he valmistavat Customride-tuotenimellä räätälöityjä varusteita ja tarvikkeita alan harrastajien käyttöön.

Yrityksen omistajat ovat itse aktiivisia moottoripyöräilyn ja -kelkkailun harrastajia sekä aktiivisesti alan yhdistysten toiminnassa mukana olevia henkilöjäseniä. Tämä tuleekin parhaiten esille hyvässä ja alaa tuntevassa asiakaspalvelussa, joka on yksi tämän yrityksen valttikorteista.

Moottoripyörävaruste

Miksi yhteistyöhön?

Yhteistyö Customriden kanssa oli oikeastaan sattumien kauppaa. On hienoa saada toimia yhteistyössä paikallisen yrityksen kanssa, koska näin saan myös autettua asiakkaitani tarvittavien varusteiden hankinnassa.

Varmat toimitukset ja asiakaslähtöinen toiminta takaavat toimivan kokonaisuuden ja parhaan mahdollisen ratkaisun asiakkaan näkökulmasta. Kypäränmaalauksesta haaveilevalle on myös helpottava tieto, että nyt voi uuden kypärän tilata itselleen samalla kun teettää siihen maalauksen. Parhaimmillaan tällaisessa tapauksessa ei tarvitse itse edes nousta kotisohvalta.

Kypärämalleja löytyy joka lähtöön, joten jokainen pää löytää varmasti sopivan mallin.

Yhteistyö

Vastaavanlainen yhteistyö toteutuu myös teettäessä muita uniikkeja varusteita. Maalatut satulalaukut, nahkatakin tai -liivin selkä, tekstit ajohanskoissa tai ajosaappaissa eivät jätä varmasti ketään kylmäksi. Vain taivas on rajana näissä massasta erottuvien varusteiden suunnittelussa.

Hinnoitteluun näissä kokonaisuuksissa ei tuttuun tapaan ole selkää ryhmittelyä. Siihen vaikuttaa voimakkaasti mitä ollaan maalaamassa, millä tekniikalla ja millaiseen käyttöön. Jos sinua kiinnostaa erottua joukosta, niin ole rohkeasti yhteydessä minuun tai Customriden poikiin. Löydämme sinulle varmasti parhaan ratkaisun, mennään sitten ajatus tai budjetti edellä.

Muistatteko vielä kirjoitukseni, jossa pohdin mitä kaikkea kypäränmaalauksessa tulisi ottaa huomioon? Yhtä moninaista on muidenkin varusteiden ja esineiden maalaaminen ja kustomointi.

Varusteiden-erikoismaalaus

Satu Artfromtheunderground

Maailman laitaa omanlaisekseen värittävä Tamperelainen. Elämän ohjenuorana on taistella arkipäiväisyyttä vastaan tekemällä elosta mielenkiintoisempaa. Apuvälineinä toimivat mm. kynäruisku, pinstripe, tatuoinnit, muotokuvamaalaus...

Saatat myös pitää...

Vastaa