Yleisimmät virheet pinstraippauksessa on helposti vältettävissä kunhan ne vaan osaa ottaa huomioon. Pahimmillaan ne voivat kuitenkin pilata koko ilon tekemisestä ja haudata uuden mahtavan harrastuksen. Toivon, että tämä kirjoitus estää sinua lyömästä turhaan päätä seinään.

Osa tekstissä olevista linkeistä on merkitty * merkillä ja ne ovat affiliate linkkejä. Niiden klikkaaminen ei kuitenkaan velvoita tai kustanna sinulle mitään. Olen koonnut ne osaksi tekstiä helpottamaan haasteita pinstraippaukseen liittyen.

yleisimmät-virheet-pinstraippauksessa

Ensimmäinen sudenkuoppa straippauksen aloittamisessa on tarvikkeissa pihistely. Käytä aina vain ja ainoastaan tähän tarkoitukseen valmistettuja maaleja ja siveltimiä. Käytä myös vain ja ainoastaan siihen tarkoitukseen tarkoitettuja ohentimia, lakkabensiiniä ja kovetteita. Tarvikkeet saat tilattua kätevästi täältä.

Toinen kompastuskivi on opettelu. Jos sinulla ei ole hajuakaan mitä välineillä pitäisi tehdä, kannattaa pyytää apua. Järjestän Kustom taide aiheisia kursseja, joista tiedon saat helpoiten tätä kautta tai lataamalla alla olevan ilmaisen pinstripe oppaan. Näillä kursseilla tutustutaan niin siveltimiin, maaleihin kun eri tekniikoihinkin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Kukaan ei ole seppä syntyessään ja tämä on harrastus jossa kehittyy koko ajan. Suosittelen sinua hankkimaan myös Pekka Mannermaan aiheeseen liittyvän kirjan: Pinstriping, äärimmäinen opas raidoitusmaalaukseen. *Pääset ostamaan sen klikkaamalla kuvaa.

yleisimmät virheet-pinstraippauksessa

Jos vieläkin ihmettelet miten aloittaa pinstraippaus niin autan siinä mielelläni. Siispä jos jokin askarruttaa niin kysy rohkeasti ja lataa vielä vaikka ilmainen miniopas alta uuden harrastuksen avuksi ja samalla saat tietoa tulevista maalauskursseista!

Click here to subscribe

Kolmas sudenkuoppa uuden harrastuksesi tiellä on pitkäjänteisyys. Kun olet saanut kaiken tarvittavan ohjauksen ja tiedon välineiden käytöstä ja tekniikasta tarvitaan enää vaan toistoja. Ja niitä tarvitaan paljon! Älä siis turhaudu jos ensimmäiset 50 yritystä eivät suju, tee toisen samanmoiset lisää.

Kannattaa myös panostaa välineiden säilytykseen. Hapsuttavat siveltimet ja puoliksi kuivuneet maalit saavat kenet tahansa turhautumaan. Puhdista ja öljyä siis siveltimet jokaisen käyttökerran jälkeen ja sulje maalipurkit huolella.

Osa tässä postauksessa olevista linkeistä on affiliatelinkkejä, joiden kautta saan pienen komission, mikäli päädyt ostamaan tuotteen. Komissiolla ylläpidän tätä blogia. Kiitos avustasi. 
Linkin klikkaaminen ei kuitenkaan aiheuta sinulle kuluja eikä minulle tuloja, joten voit rauhassa vierailla sivulla ja miettiä ostopäätöstäsi niin pitkään kuin haluat.

Yleisimmät virheet pinstraippauksessa