Ystävänpäivä arvonta.

Viime lokakuussa Moottorikahvila Verstas järjesti toista kertaa Verstas goes Kustom kulture tapahtuman. Minulla oli ilo olla tapahtumassa taas mukana. Tuon paikan tunnelma on aivan käsinkosketeltava, aivan kuin uisi rustiikilla ja rakkaudella pölytetyssä rasselissa.

Tapasin tuolla tapahtumassa ihanaisen Karoliinan. Karoliina on verhoilija ja tekee sillä saralla vaikka ja mitä. Hauskan tilanteesta teki se, että näiden Kangasalta lähtöisin olevien, nykyisin Tamperelaisen ja Nokialaisen naikkosen piti mennä tutustumaan Nakkilaan.

Pinkit päät yhteen

Tästä tapaamisesta inspiroituneena ajateltiin lyödä pinkit päät yhteen ja keksiä jotain mahtavaa. Puhuttiin siitä kuinka mahtavaa verkostoituminen on ja kuinka mahtavaa on tavata toinen toistaan lahjakkaampia ihmisiä. Siitä syntyi sitten ystävänpäivä arvonta – Corona edition 2021.

Karoliina on ennenkin tehnyt upeita jerry- baareja. Nyt teemaa lähdettiin hakemaan aikaan sopivasta karanteenista. Heiteltiin ajatusta martini laseista ja ”Itˋs quaran-tini time” tekstistä. Tämä lyötiinkin jo alustavasti lukkoon ja Karoliina lähti siltä istumalta suuntaamaan lasikauppaan ostamaan martinilaseja.

Sillä välin suuntasin koirani kanssa metsälenkille ja siellä se lopullinen idea sitten syntyi. Koronahan täällä jyllää. Joten: ”Itˋs Corona time”. Nopeasti puhelu Karoliinalle että ”osta olut laseja!”. Seuraavaksi pääsinkin jo suunnittelemaan rasvaliidulla kannun pintaan aiheeseen sopivaa kuvitusta.

Suunnitelmasta tekoihin

Päädyin maalaamaan kannuun edellä olevan tekstin ja olut pullon. Etikettiä muokkasin hieman aiheeseen sopivaksi ja siellä lukeekin Valentine edition, Art From The Underground sekä Rockarolina. Pullon viereen maalasin pari sitruunaa. Pientä sihisevää poretta piti saada myös ilmaan.

Ystävänpäivä arvonta

Tämän jälkeen kiikutin kannun Karoliinan verhoomolle. Kaupasta nappasin Coronaa pullon mukaani. Sovittiin että Karoliina verhoilee kannun ihan fiilispohjalta ja siitä tuli upea! Mahtava krokotiilin nahka koristaa sisäpuolta ja baari sai myös nahkaisen kiinnityksen kanteensa. Myös pullon avaaja löysi paikkansa takaseinältä.

Rockarolina

Arvonta julkaistiin seuraavana sunnuntai iltana Facebookissa. Arvontaan pääset tästä. Voittaja tullaan julkaisemaan ystävänpäivän iltana.

On aivan mahtavaa tutustua toisiin tekijöihin ja tukea siten toistensa touhuja. Karoliinan touhuihin pääset sinäkin tutustumaan täällä. Ja yhteistyöllä tästäkin lopputuloksesta tuli aivan mahtava kokonaisuus. Sitä ei voi koskaan tietää mitä tämäkin päiden yhteen lyöminen vielä poikii.

Oletko muuten lukenut jo juttuni DIY lahjasta?

Inspiroiduitko? Lataa alta ilmainen opas, jolla pääset mukaan maalauskurssilaisten sisäpiiriin. Tulevaisuudessa tulet saamaan tietoa maalauskursseista ja vinkkejä kustom taiteen tekemiseen.

Click here to subscribe

Ystävänpäivä arvonta