Bats & Billy Barcelona. Yksityiskohtaista kustom taidetta suurella sydämellä.

Olen saanut tutustua näihin upeisiin ihmisiin Barcelonan kupeessa järjestettävässä Psychobilly meetingissä reilu kymmenen vuotta sitten. Meillä synkkasi tuolloin heti ja nyt on vihdoin aika kun nämä mahtavat tyypit saapuvat Suomeen.

Ihmisille, joista toinen ei ole koskaan nähnyt lunta ja toinen kerran loskaa on aivan mahtava ajankohta saapua Suomeen keskellä kukkeinta talvea helmikuussa. Tämä kiikarissa oleva laatuaika terävöittää varmasti omaankin mieleeni kuinka upeassa maassa oikein saamme asua. Valitettavan usein sitä sokeutuu näille meidän ainutlaatuisille asioille ja siihen herää usein vasta toisen hämmästelyn kautta.

Bats-&-Billy-Barcelona

Bats & Billy, ketä ja mitä?

Hieman hullua, psychobilly vaikutteista taidetta suoraan Barcelonasta. Joen ja Nellin motto: “älä ole tavallinen, ole oma itsesi” kuvaa tätä touhua varsin hyvin.

Nell Bats rakastaa synkkiä elokuvia, kirjallisuutta, telkkarisarjoja ja musiikkia. Tämä kaikki ja ripaus vintagea näkyy hänen tekemissään töissään. Minulle Nell on Barcelonan noita, valloittava persoona jolla on kuudes aisti.

Joe Billy perustaa työnsä perinteiselle tatuointitaiteelle. Old school on siis vallitseva tyylisuunta, kuitenkin runsaalla omalla kädenjäljellä. Joen taide on edustaa ennen kaikkea kustomia ja lowbrow taidetta. Rakastan hänen töissään yksityiskohtia ja niiden runsautta. Huolellinen mattajälki hivelee myös erityisesti silmää.

Bats-&-Billy-Barcelona

Mistä heidät löytää?

Saadaksesi näiden tyyppien taidetta seinällesi, ei tarvitse matkata Barcelonaan. Kurkkaa vaikka heidän Etsy kauppansa, jossa hinnat ovat aivan naurettavan edullisia!

Osa heidän Suomen reissustaan kuluu myös Kustom Kulture showssa. Löydät heidät töineen naapuripöydästäni ja pääset hipelöimään heidän töitään livenä. Parasta tässä on päästä tapaamaan heidät, sillä taidetta ostaessa sitä tulee hankittua aina osan taiteilijan sielusta.

Itselleni tämä vuoden aloitus on ollut mitä mieluisin. Se on alkanut kavereiden kanssa aikaa viettämällä ja jatkuu vuoden parhaalla tapahtumalla, Kustom Kulture Showlla ja vielä aivan mahtavassa seurassa!

Jos siis sinulla ei ole vielä kalenterissa tuota päivämäärää 11-12.2.2023, kirjoita se siihen pikimmiten. Liput kannattaa myös ostaa kätevästi etukäteen. Tule ihmeessä moikkaamaan ja tekemään ainutlaatuisia taideostoksia itsellesi tai lahjaksi. Inspiraatiota ja hyvää mieltä tuosta tapahtumasta saa mukaansa niin paljon kun jaksaa kantaa.

Nähdään kaapelilla!

Barcelona-Kustom

Bats & Billy Barcelona