Maalauskurssi Olkkarilla tarjoaa kokemattomallekin avaimia luoda uutta tai vaikka antaa elämä vanhalle esineelle. Olkkarin valikoimasta löydät niin postikorttipajoja, meiltä nollaavaa abstraktia maalausta kun taas perinteistä käsityöläisyyttä kunnioittavaa sivellinmaalausta. Näillä perinteisen käsityöläisyyden opeilla voi värittää nahkaa, puuta, metallia, lasia, muovia…

Kurssit on tarkoitettu ihan kaikille ja tarjoavat siipien levitystä kokemattomille jo lisää vauhtia ja etukäteen harjoitelleille. Vaikka olisit maalannut ennenkin, saat näiltä kursseilta varmasti vinkkejä omaan tekemiseesi ja kokemattomana opit heti hahmottamaan kokonaisuutta paremmin, jolloin koko luomisprosessista tulee helpompaa.

  • maalauskurssi-olkkarilla

Tällä kertaa kurssin teemaksi valikoitui halloween tyylinen maalaus, joka toteutettiin mustavalkoisena. Porukasta kaksi myönsi kerran koittaneensa pinstripesivellintä ja moni ei edes tiennyt mitä on kustomtaide. Yllätyksekseen kuitenkin jokaisella oli kuuden tunnin jälkeen kädessään itse maalaama, selkeästi mallikuvaa muistuttava maalaus, jonka myötä hoksattiin varmasti monta uutta asiaa.

Eniten toivoisin, että nämä kurssit toisivat ymmärrystä siihen kuinka vanhoille esineille voi antaa uuden ilmeen ja elämän. Kuinka helppoa on tuunata itse huonekaluja, esineitä, vaappuja, postilaatikoita yms. Ei tarvitse alkaa ammattitaiteilijaksi vaan kokea osaavansa ja tehdä oman näköistä. Näin joulun alla nämä opit antavat ihan uuden kulman myös joululahjoihin.

maalauskurssi-olkkarilla

Kustom taidekurssit Olkkarilla

Syntyivät luomaan ajatusta siitä että taide on hauskaa ja moniulotteista. Jos vaikka olet rakentelija antaa tämä kurssi sinulle keinoja vietä rakentamasi esineet seuraavalle asteelle. Jos taas rakastat sisustamista tai askartelua, pystyt käyttämään näitä oppeja intohimossasi. Jos haluat tuunata asusteita tai tehdä uniikkeja lahjoja, on tämä juuri sinulle.

Onko jotain erityistä mitä juuri sinä haluaisit oppia? Kerro se mulle niin laitetaan osaksi kurssisisältöjä. Tämän vuoden kurssit olivat kustom taiteen osalta tässä, mutta toiminta jatkuu ensi vuoden puolella. Tänä vuonna jäljellä on joulukiirettä tasaavia joulukorttipajoja, joihin voi tulla vaikka lapsen kanssa.

  • maalauskurssi-olkkarilla
  • maalauskurssi-olkkarilla
  • maalauskurssi-olkkarilla
  • maalauskurssi-olkkarilla

Itselle parasta näissä kursseissa on se ilo mitä saan jakaessani tietoa omasta intohimostani ja nähdessäni kuinka osallistujat oivaltavat ja onnistuvat. Aina porukassa on joku, joka tekee duunia tavalla, joka saa minutkin oivaltamaan uutta. Taiteessahan ehdottomasti parasta on, että siinä ei ole koskaan valmis ja sitä tullee tehdä puhtaasti itsekkäistä syistä. Rakkaudesta lajiin ja sen tuomaan fiilikseen.

Tervetuloa mukaan! Jos et malta odottaa seuraavaa kurssia ja haluat päästä jo treenailemaan saat välineet tilattua näpsäkästi täältä.

Maalauskurssi Olkkarilla