Helppo pouring maalauskurssi Tampereella sopii niin aloittelijalle kuin kokemattomalle maalarille, joka haluaa ennen kaikkea nauttia maalaamisesta ilman suorituspaineita.

Pouring tekniikka sopii kaikille vasta-alkajista konkareihin. Pouring tarkoittaa akryylimaalien kaatotekniikkaa, jolla luodaan erilaisia kuvioita ja efektejä. Lopputulos muodostuukin kuvaamaan juuri sitä hetkeä ilman että sitä käsikirjoitetaan etukäteen. Olkkarilla saat tietoa erilaisista kaatotekniikoista, opit sekoittamaan värejä ja saat tehdä ikioman taulun kotiin viemisiksi. Koska taideteos ottaa aikaa kuivua, toivomme sinun varautuvan taulun noutoon seuraavan kahden viikon kuluessa.

  • Helppo pouring maalauskurssi Tampereella
  • Helppo pouring maalauskurssi Tampereella
  • Helppo pouring maalauskurssi Tampereella
  • Helppo pouring maalauskurssi Tampereella

Maalauksessa käytetään vesiohenteisia akryylimaaleja, joita ohennetaan akryylikaatoon tarkoitetulla mediumilla ja vedellä. Maalia kaadettaessa maalausalustalle siihen luodaan erilaisia kuvioita siivilöillä, kaatotekniikoilla, öljyllä, ilmavirralla ja erilaisilla työkaluilla. Nämä tekniikat määräävät maalauksen lopullisen ilmeen ilman, että sitä voi täysin etukäteen suunnitella.

Lopputulokseen vaikuttaa käytettävien maalien lisäksi ohennuksen määrä, sillä enemmän ohennettu maali leviää helpommin. Työhön kannattaa valita itselleen mieluisimmat sävyt, jotka kuvastaa juuri sitä hetkeä. Tällaisessa intuitiivisessa maalauksessa ei kannatakaan spekuloida lopputulosta liikaa, vaan antaa vaan mennä.

Oikeanlaista kaatotekniikkaa käytettäessä ei tarvitse huolehtia myöskään väriopista, sillä sävyjen liiallista sekoittumista toisiinsa on helppo hallita.

Akryylikaato maalauskurssi Tampereella

Olkkarin kursseilla pouring taidetta, eli akryylikaatoa pääsee testaamaan todella matalalla kynnyksellä. Sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle. Kaikki tarvikkeet ja työvälineet odottavat sinua valmiiksi katetussa pöydässä. Jos sinua kuitenkin vaivaa “valkoisen paperin syndrooma” ja maalauksen aloittaminen tuntuu vaikealta kannattaa sinun tulla Olkkarin yhdistelmäkurssille.

Tällainen yhdistelmäkurssi alkaa syvärentouttavalla äänimaljahoidolla, joka pakkoresetoi stressin, ahdistuksen ja kiireen mielestäsi ja kehostasi. Tämän jälkeen akryylikaadon muodot, sävyt ja tekniikat ovat paljon helpompia ottaa haltuun, kun ideat nousevat meistä itsestään.

Äänimaljat eivät perustu siihen kuinka paljon niiden vaikutukseen uskoo vaan puhtaasti resonanssiin. Tämän vuoksi 45 minuuttia äänimaljahoitoa vastaakin 3 h syvää unta. Jokainen, joka mittaa unen laatuaan esim. älykellolla tietää kuinka vaikeaa syvä uni on saavuttaa nukkuessaankin. Äänimaljat tulevatkin tarpeeseen ihan meille jokaiselle.

Äänimaljarentoutus laskee myös aivoaaltoja syvän unen ja meditatiivisen tilan tasolle, joka auttaa luovuutemme herättelyssä. Saatat joskus huomata, että flowtila syntyy silloin, kun antaa sille tilaa ja aikaa syntyä.

Mukaan näille ja muille Olkkarin matalan kynnyksen kursseille pääset tästä. Jos et löydä itsellesi sopivaa ajankohtaa valmiina olevista kursseista, voit laittaa tiedustelun myös varta vasten sinun tarpeitasi vastaavasta kokonaisuudesta. Näin saat samalla mukaan työporukkasi/ystäväsi/perheesi tai kaverit. Lämpimästi tervetuloa Olkkarille.

Click here to subscribe

Helppo pouring maalauskurssi Tampereella