Sydämellisesti tervetuloa maailmaani!

Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan siihen, mikä on Art From The Underground.

Se on yhden naisen tapa tarkastella arkea itse maalattujen linssien läpi. Väritän maailmaa uniikimmaksi mm. pinstripe siveltimien, kynäruiskun, lyijykynän, tatuointikoneen ja tussien avulla. Opetan myös taidetta ja erikoismaalausta Tampereen Olkkarilla.

Minut löytää tatuoimasta ja tekemästä tilaustöitä yksityisstudiostani Tampereelta, alan messuilta, opettajan roolissa erikoismaalauskurssilta tai maalattavan kohteen luota esim. jonkun autotallista. Tarvittaessa riennän myös luoksesi pitämään maalauskurssia.

Kätteni jälkiä voitkin siis löytää niin iholta kuin auton nokkapellistä tai olohuoneen seinältä. Elämäntapaa, ajatuksia ja DIY juttuja pääset seuraamaan blogistani.

sydämellisesti tervetuloa

Mm. tämä Kustom kulttuurin elävä legenda, japanilainen Mr. Hiro ”Wildman” Ishii on valinnut minut suosikikseen. En voi sanoin kuvata miltä tunnustus omilta esikuvilta tuntuu.

art-from-the-underground

 

Taide

Taide on ollut aina osa elämääni ja tavoitteenani on kehittyä siinä aina vaan monipuolisemmaksi. Klamydian sanat ”ei rahasta, ei maineesta vaan pelkästä tunteesta” kuvaa hyvin paloani tätä elämäntapaa kohtaan.

Olen pitkälti itseoppinut ja olen innokas oppimaan asioita tekemällä. Taide merkitseekin minulle loputonta mahdollisuutta kehittyä ja siihen puolestaan Kustom kulttuuri tarjoaa loistavan leikkikentän. Vauhtia ammattiini olen kuitenkin hakenut myös koulun penkiltä opiskellen hieman automaalauksen perusteita ja valmistuen Suomen ensimmäisenä erikoismaalarina pintakäsittelymestarin erikoisammattitutkintoon.

Minulla on myös ollut valtava kunnia tulla äänestetyksi voittajaksi kahtena vuotena peräkkäin kansainvälisessä Lowbrow Art kilpailussa Kustom Kulture showssa. Tämän lisäksi minut on äänestetty kahdesti samaisessa kisassa kolmanneksi. Äänestysraatiin on kuulunut omia idoleitani ympäri maailman ja kilpailu on järjestetty neljä kertaa.

 

Tatuoinneista kiinnostuneille olen luonut oman sisäpiirin, johon pääset mukaan klikkaamalla alla olevaa banneria. Siitä mikä sisäpiiri on, löydät lisää tietoa tästä linkistä. Täällä sisäpiirissä saat lisätietoa tatuoinneista ja tiedon ensimmäisten joukossa vapautuneista peruutusajoista.


sydämellisesti tervetuloa Erikoismaalauksesta kiinnostuneet voivat taas heittäytyä mukaan erikoismaalauksen maailmaan liittymällä työpajojen sisäpiiriin, josta saat lisätietoa tästä linkistä. Mukaan pääset klikkaamalla alla olevaa banneria. Näillä kursseilla tavoitteena on pitää hauskaa ja yllättää itsensä. Kurssit ja työpajat järjestetään pienryhmissä ja tekemisessä mennään fiilis edellä. Myös pidemmille ehtineille löytyy kursseja, joissa pääsee kehittämään jo olemassa olevaa osaamistaan.

sydämellisesti tervetuloa

Tarjoamani palvelut:

 • Tatuoinnit ja niiden suunnittelu
 • Kynäruiskumaalaukset, esim. moottoripyörät, kypärät, autot…
 • Pinstraippaukset, esim. metalli-, lasi- ja muovipinnoille
 • Kylttimaalaukset
 • Efektimaalaukset
 • Lyijykynätyöt
 • Sekatekniikkatyöt
 • Muotokuvatyöt
 • Taide-esineet
 • Digitaalinen suunnittelu
 • Erikoismaalauskurssit
 • Taidetyöpajat
 • Uniikit printtikuvat
 • Koristeet ja uniikit lahjat
 • Tekstiilimaalaukset, kuten laukku-, kenkä- ja takkimaalaukset

  Just name it and I will make it.

   

  Yhteyttä maalausprojekteissa, tatuointiasioissa tai muissa taidehommissa voit ottaa minuun tätä kautta. Lisäinfoa yhteydenotosta löydät tästä Facebook- linkistä.

  Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja touhuamasta Olkkarilta. Näiltä somekanavilta löydät myös paljon esimerkkejä tekemistä töistäni ja fiiliksiä kursseiltani. Jokainen työ ja tapahtuma on kuitenkin uniikki, varta vasten suunniteltu kokonaisuus.

  Sydämellisesti tervetuloa maailmaani!