Muut projektit

 

Muut projektit – Luominen ja taide on minulle tapa elää, sekä nähdä ja kokea maailmaa.

Olen tehnyt mm.

  • Valaisimia, esimerkkejä voi katsoa täältä ja täältä.
  • Magneetteja ja hiuskoristeita
  • Pöytäkoristeita
  • Kustomoituja patsaita
  • Tekstiilisuunnittelua
  • Logosuunnittelua
  • Efektimaalauksia
  • Joulukoristeita
  • Maskeerauksia
  • Uniikkeja lahjaesineitä

Rakastan haasteita, joten jos kaipaat uniikkia lahjaa tai piristystä omaan arkeesi, älä epäröi ottaa yhteyttä. Keinot asian toteuttamiseen löytyy varmasti.

Näissä projekteissa käytettäviin tekniikoihin voit tutustua lisää kotisivullani ja inspiraatitota voi ammentaa lukeamalla blogiani, jonne pääset tästä linkistä.

Kuvaa klikkaamalla pääset selaamaan esimerkkejä töistäni.

Kustomtaide on parhaimmillaan arkisten asioiden näkemistä hauskempien linssien läpi. Sivuiltani löytyvät tekniikat mahdollistavat erilaisten taide-esineiden ja esimerkiksi yksilöllisten asusteiden valmistamisen.

Käsillä tekeminen on tutkitusti todella hyödyllistä ja mikä parasta siinä ei tule ikinä valmiiksi. Nämä projektit ovat hyviä esimerkkejä siitä. Tämän tyylisissä projekteissa onkin vain mielikuvitus rajana.

Yhteyttä erilaisissa projekteissa ja taidehommissa voit ottaa minuun tätä kautta. Lisäinfoa yhteydenotosta löydät tästä Facebook- linkistä.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja touhuamasta Olkkarilta. Näiltä somekanavilta löydät myös paljon esimerkkejä tekemistäni töistä ja fiiliksiä kursseiltani. Jokainen työ ja tapahtuma on kuitenkin uniikki, vartavasten suunniteltu kokonaisuus.

Kiinnostaako sinua oppia uusi tekniikoita ja DIY taitoja?

Jos vastasit kyllä, kurkkaa tämän linkin takaa seuraavat maalauskurssit. Opetan erikoismaalausta, mukaan lukien pinstripingia Tampereen Olkkarilla.

Olkkari sijaitsee Tampereella hyvien kulkuyhteyksien päässä Pyhäjärvenkadun ja papinkadun risteyksessä. Tuntivalikoimasta löydät myös muita maalauskursseja.

Kurssit ovat pääsääntöisesti matalan kynnyksen kursseja, joilla ei vaadita mitään aiempaa kokemusta ja kaikki tarvikkeetkin odottavat sinua valmiina. Sinun ei tarvitse muuta kuin varata paikkasi ja saapua paikalle.

Olen Olkkarin lisäksi opettanut erikoismaalausta yksityistilaisuuksissa ja tilauksesta, esim. Nakkilan Verstaalla. Voitkin tilata minulta juuri sinun toiveitasi vastaavan kurssikokonaisuuden omalle ryhmällesi.

Tämän lisäksi olen toiminut erikoismaalauksen opettajana Ammattioppilaitos Tavastialla, jolloin kurssilaisiini kuului niin automaalari opiskelijoita, teollisia maalariopiskelijoita, sekä jo niissä ammateissa toimivia. Tästä videosta voit kurkata tuon kurssin sisältöä ja palautteisiin pääset tutustumaan tästä.

Muut projektit