Käsityökurssit Tampereella tarjoaa tekemistä yksin, yhdessä, omalla porukalla, Tyky-päivään, polttareihin tai vaikka synttäreille. Kurssit järjestetään tutussa paikassa Olkkarilla ja valikoimasta löydät kaikille niin kaikille avoimia, kun juuri sinun toiveillesi räätälöityjä vaihtoehtoja. Ohjaajana kursseilla on monitaituri Pilvi. Löydät Pilvin myös instagramista.

Click here to subscribe

Ohjaaja Pilvi

Olen Pilvi ja olen käsityöalan yrittäjä, jolla on toinen jalka Lappeenrannassa ja toinen Tampereella. Olen harrastanut käsitöitä pienestä pitäen ja olen siis itseoppinut käsityöläinen. Pienenä tyttönä seurasin mummoni neulomista, virkkaamista ja ristipistotöitä ja myöhemmin mummoni opetti nuo taidot minulle.

Myöhemmin aikuisena opiskelin neuleenvalmistajan ammattitutkintoon. Siellä suunnittelin jopa oman neulemalliston. Olen aina ollut kiinnostunut käsillä tekemisestä ja se on ollut minulle aina tapa purkaa tunteita tai laittaa aivot niin sanotusti narikkaan. Käsitöitä tehdessä saa keskittyä vain juuri siihen mitä tekee juuri sillä hetkellä, eikä ajatukset harhaile muualla. Kädentaidot ovat myös minulle keino rentoutua.

käsityökurssit-tampereella


Työurallani olen seikkaillut monissa paikoissa lastensuojelusta, siivouksen ja ravintola-alan kautta kaupan alalle ja sieltä taas sosiaalialalle. Koulutukseltani olen Sosionomi ja Nepsy- sekä NUOTTI- valmentaja ja opiskelen YAMK opintoja Taide- ja kulttuuri hyvinvoinnin edistämisessä.


Olen aina ollut PinUp/ Rockabilly tyttö ja syksyllä 2019 löysin itseni burleskitunnilta. Ajattelin, että burleski olisi vähintäänkin kokeilemisen arvoista! Harrastus on ihana, viettelevä ja naisellinen sekä vaatii asujen tuunausta ja muita kädentaitoja. Hurahdin burleskin maailmaan, glitteriin ja säihkeeseen ihan kokonaan. Löysin kokonaan uuden ulottuvuuden ikään kuin toisen maailman, jossa ikuinen poikatyttö uskaltaakin olla naisellinen. Huomasin, että minun molemmat puolet hioutuivat burleskin myötä yhteen, jotta voi olla naisellinen, ei tarvitse olla prinsessa. Sain itsevarmuutta ilmaista itseäni ihan uudella tavalla.

käsityökurssit-olkkari


Pin-Up ja burleski on miulle erittäin rakas harrastus, ikään kuin taikavoima. Ne ovat miulle asenne ja elämäntapa. Se on jotain mikä on miun sisällä, se on naisellisuutta ja leikittelyä vaatteilla, meikeillä sekä kampauksilla. Pin-upin myötä olen kasvanut 50-luvun mekkoja ihailleesta poikatytöstä naiseksi, joka käyttää niitä mekkoja. Se on ennen kaikkea itsevarmuutta, elämän iloa ja arjen glamouria! Esiinnyn Lappeenranta burleskin riveissä.

Olkkarilla saan jakaa tätä intohimoani myös muille. Kursseiltani löydät tarjontaa kaiken ikäisille ja tasoisille tekijöille ja kurssit päivittyvät Olkkarin kauppaan. Räätälöin sinulle myös tilauksesta kurssin Tyky-päiviin tai vaikka polttareihin. Saat minuun parhaiten yhteyden:

Kotisivuiltani tai

Sähköpostilla: adolinas.info@gmail.com
Puhelimitse: 0440209866

käsityökurssit-tampereella

Käsityökurssit Tampereella