Syvärentoutukset ja äänimaljahoidot Tampereella Olkkarissa avaavat oven mahdollisuudelle oikeasti pysähtyä ja vetää henkeä arjen pyörityksen keskellä. Suosittelen lämpimästi jokaista kokeilemaan tätä, sillä itseltäni se mursi kaikki ennakkoluulot, tyhjensi pään ja teki valtavan hyvän olon koko kroppaan. Ohjaajana toimii iki-ihana Sofia.

Kuka Sofia?

Sofia on 14 yrittäjävuotensa aikana tehnyt suurimman osan ajasta parturi-kampaajan töitä, niin omassa liikkeessään, kuin vuokralaisenakin. Vuosiin on mahtunut monenlaista sidehustlausta ja edelleenkin työviikkoihin kuuluu hiusten halkomisesta, verkkosivujen tekoon ja äänimaljahoidoista, vaatebusinekseen, sekä fysikaaliseen soluterapia hoitoon. Eli sarjayrittäjä termi varmaan pätee häneen jo näillä spekseillä.

Intohimo ja palo vie suurimman osan ajasta fifty-sixty kampaamolle, äänimaljoille ja Papimille, eli fysikaaliselle soluterapialle. Vaatebrändi pyörii aviomiehen kanssa “harrastuksena” suurin piirtein itsestään ja verkkosivut ovat harvinaisia herkkupäiviä siellä täällä. 

Palosta joka johtaa omaa tekemistä

Yrittäjyys on mahdollistanut vaihtelevuuden ja alati vaihtuvien mielenkiinnon kohteiden ja intohimojen toteuttamiseen. Sofia ei juurikaan haaveile, vaan yleensä ryhtyy hommiin hyvän idea syttyessä – niitä huonojakin on muutama plakkarissa, mutta jokainen ratkaisu on joka tapauksessa jalostunut niin, että nyt on juuri siellä missä pitääkin ja tekemässä juuri sitä mistä pitää.

Sofia tekee työtään intohimolla ja palosta auttaa ihmisiä. Hän on “parantaja sielu” luonnostaan, mikä siis näkyy tavassa olla ihmisten kanssa. Hän on aidosti läsnä kohtaamisissa ja uskoo läsnäolon ja ilmaisun parantavaan voimaan. Äänimaljahoidot ovat loistava työkalu päästä oikeasti syvälle itseensä ja parantaa mieli keho yhteyttä – syvän rentouttavan vaikutuksen lisäksi. Voit kurkata Sofian kotisivut tästä.

Vaikka Sofia on lapsesta saakka halunnut auttaa Afrikan lapsista kulkukoiriin kaikkia apua tarvitsevia, niin suurin ymmärrys auttamiseen on kasvanut kokemuksen ja ajan myötä. Koskaan ei tule täysin valmiiksi, mutta se, että hädän hetkellä asetti happinaamarin ensin itselleen ja sitten vasta muille, antoi mahdollisuuden auttaa toisia entistäkin paremmin. 

Mitä on syvärentouttava äänimaljahoito?

 • Äänimaljojen värähtely resonoi kehomme värähtelyn kanssa ja tasapainottaa kehomme värähtelyä. Äänimaljahoidon aikana aivoaallot muuttuvat korkeasta ”arkijärki” taajudesta, eli Beta (14-33Hz) -taajudesta aina Delta-aallon (1-3,5Hz) taajuudelle (syvä uni).
 • Delta-aallon taajuus edistää mm. oppimista, immuunijärjestelmän toimintaa ja aktivoi parasympaattista hermostoa.
 • Äänimaljahoitoon voi tulla milloin vain, mutta erityisesti silloin kun kaipaat rentoutumista, rauhoittumista ja yhteyttä kehoon ja mieleen. Kun koet stressiä, ahdistusta, jännittyneisyyttä, särkyä/kipua tai unettomuutta.
 • 45 minuutin äänimaljahoito voi vastata n. 3h syvää unta.
äänimaljahoito-tampere

Äänimaljahoidon vaikutuksia:

 • Parasympaattinen hermosto aktivoituu
 • verenpaineen lasku
 • sykkeen lasku
 • suolen toiminnan tehostaminen
 • hengityksen syveneminen
 • kipu lievittyy
 • stressihormoni laskee
 • unen laatu paranee
 • lihasjännitykset hellittää
 • keskittymiskysy, luovuus, oppiminen lisääntyy
 • kuukautis -ja Endometrioosikipuihin on äänimaljahoidoista ollut apua

Kätevimmin saat varattua paikkasi näihin syvärentouttaviin äänimaljahoitoihin tästä.

Kokemustarina Sofian rentoutushetkestä

”Saavuin paikalle ystäväni kanssa ilman minkäänlaisia ennakko-odotuksia. Pelkäsin, että kyseessä on jonkinlainen rituaali, joka lähinnä naurattaa tai nukuttaa. Olin kyllä tiedostanut näiden palvelujen kovan lisääntymisen, mutta en ollut tiennyt tälle muuta syytä kuin nopeutuneen elämänrytmin.

Tila oli hämärä ja hohti kynttilän valossa, taustalla soi rauhoittava musiikki. Tervetulotoivotusten ja ohjeistuksen jälkeen oli aika painaa pää tyynyyn, vetää peitto korviin ja sulkea silmät. Hoidon aikana tunsin aivan fyysisiä tuntemuksia kehossani, joista jotkin olivat meillä kahdella kaveruksella samoja ja toiset yksilöllisiä.

Ajantaju katosi hoidon aikana tyystin ja kertaakaan ei käynyt mielessä, että kauankohan tätä on vielä jäljellä. Ilmapiiri oli seesteinen ja minusta tuntui kuin olisin leijunut yksin turvallisessa, rauhallisessa unimaailmassa. Äänimaljojen värähtelyt tuntuivat kaikkialla kehossa ja mielikuvat veivät minut kauas arjen askareista.

Kun tuli aika lopetella, minusta tuntui kuin olisin nukkunut 10 tunnin yöunet. Pää oli aivan tyhjä ja tyyni. Ympärilä oli rauhallinen ja lempeä tunnelma. Kaverini herkistyi tuosta yllättävästä olotilasta ja sillä hetkellä pyörsimme molemmat sanamme siitä, että kyseessä on vain jokin trendi-ilmiö.

Kokemuksen jälkeen ymmärrän täysin miksi ihmiset palaavat näihin hoitoihin. Jos noin tunnin aikana voi irtautua arjesta näin tehokkaasti, kokien näin syvää rentoutumista, on se vähintäänkin loistavaa ajatellen arjenkäytön tehokkuutta ja sen tuomia haasteita.”

Syvärentoutukset ja äänimaljahoidot Tampereella

Koska Olkkarin ensisijainen tehtävä on tuoda hyvää oloa ihmisten arkeen, saa näihin rentoutuksiin ostaa myös sarjakortin, jotta saat valjastettua siitä kaiken mahdollisen hyödyn irti oman arkesi tueksi. Tällöin taataan hoitojen pitkäaikaisvaikutukset ja samalla kun elimistöä ja hermostoa totutetaan rentoutukseen joka kerta tehostaa myös edellistä käyntiä.

 Lämpimästi tervetuloa mukaan!

syvärentoutukset-tampereella

Syvärentoutukset ja äänimaljahoidot Tampereella