Tekemistä Tampereella – aikuisten synttärit. Kaipaatko jotain uudenlaista kokemusta Tampereella? Tuntuuko, että sitä ajautuu aina tekemään samoja asioita samoihin paikkoihin? Tampereella on monta idyllistä ja legendaarista kohdetta, jotka pitää kokea, mutta jos haluat sen lisäksi tehdä konkreettisesti hyvää myös itsellesi, olet lämpimästi tervetullut Olkkarille.

Olkkari on luotu tarpeeseen katkaista arjen oravanpyörä. Se sijaitsee helposti saavutettavissa Tampereen kivijalassa Pyhäjärvenkadulla. Paikalle on helppo saapua niin julkisilla kuin omallakin autolla. Tunnistat Olkkarin ikkunassa kimmeltävistä kultaisista teksteistä ja sisältä huokuvasta ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Kun arki saa pään pyörälle ja kaikki tuntuu suorittamiselta, tuntuu houkuttelevalta pakata matkalaukku ja lähteä reissuun irtaantumaan arjesta. Tämä ei kuitenkaan aina sovi lompakolle, eikä arjessa oleville velvoitteillekaan. Juuri tämän vuoksi Olkkari on perustettu.

Tekemistä Tampereella - aikuisten synttärit

Olkkari tarjoaa kattonsa alla eri alojen ammattilaisten palveluja matalalla kynnyksellä ja helposti saavutettavasti. Kursseja löytyy monen eri tasoisille, monen eri kestoisia ja eri ajankohdille. Tämän lisäksi räätälöimme mielellämme myös juuri sinun toiveitasi vastaavaan kokonaisuuden. Tämä on loistava vaihtoehto jos suunnittelet esim. aikuisten synttäreitä jotka jättävät muiston ja hyvän olon jokaiselle osallistujalle.

Parasta palautetta meille Olkkarilaisille on ollut sanallisten ja kirjallisten palautteiden lisäksi se, että asiakkaat palaavat takaisin ja vielä perheensä ja ystäviensä kanssa. Se kertokoon Olkkarin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Olkkarista on sanottu mm:

  • ainutlaatuinen tunnelma
  • mieletön paikka
  • aivan kuin olisi autiolla saarella kaupungin keskellä
  • unohdin kaikki huolet
  • kropassa oleva kipu helpotti
  • en muista koska olisin nauranut näin
  • huojentunut ja helpottunut fiilis
  • miksi tällaista ei ole ollut jo aiemmin
  • tänne on pakko päästä uudelleen
  • en tajunnutkaan kuinka paljon tarvitsin irtiottoa

Tekemistä Tampereella - aikuisten synttärit

Olkkari tulevia, kaikille avoimia kursseja pääset katsomaan tästä. Mukaan niille pääset Olkkarin kaupasta. Jos taas haluat yksilöidyn kokonaisuuden, esim. synttäreille saat meihin yhteyden tästä.

Vakituisesti Olkkarilta löytää kehonhuoltoa, joogaa, akupunktiota, taidekursseja, syvärentouttavia äänimaljahoitoja, hengitysvalmennusta, käsityökursseja ja näiden aihepiirien yhdistelmäkursseja. Myös erilaiset pop-up tyyliset retriitit ja työpajat kuuluvat Olkkarin valikoimaan.

Jos kaipaat siis matalan kynnyksen ja kohtuullisen budjetin irtiottoa arjesta, on Olkkari juuri sinua varten. Lämpimästi tervetuloa valmiiseen pöytään.

Click here to subscribe

Tekemistä Tampereella, aikuisten synttärit