Meridiaanihieronta 60min (Nana)

65,00  sis. alv

Kuvaus

Meridiaanihieronta 60min

Aika hoitoihin varataan erikseen joko sähköpostitse nana.simola@yahoo.com tai viestillä numerosta 040 5101 423

Meridiaanihieronnassa käydään kehon akupunktiomeridiaanit läpi hieronnalla, painelulla ja ympäröivää kudosta käsittelemällä.
Jokainen päämeridiaani (yht.12kpl) venytellään ja käsitellään, jolloin energian virtaus kehossa paranee, mahdolliset tukokset poistuvat ja yleinen hyvinvointi paranee. Tarpeen mukaan pysähdytään akupunktiopisteiden kohdalle hieromaan ta painamaan pidemmäksi aikaa. Hoito tehdään hierontapöydällä ihoa kevyesti öljyten.
Hoito sopii erityisesti sinulle joka et halua akupunktioneuloja. 

Meridiaanihieronta rentouttaa ja elvyttää oloa, parantaa stressinsietokykyä ja immuniteettia sekä antaa ihanan, pehmeän olon.

 

Nanan löydät  myös Instagramista tästä ja Facebookista tästä.

Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään aiempaa kokemusta. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan.

Tervetuloa!

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

Meridiaanihieronta 60min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Meridiaanihieronta 60min (Nana)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *