Meridiaanihieronta (Kirsi) 60min tai 90min

65,00 89,00  sis. alv

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Meridiaanihieronta

Valitse pudotusvalikosta meridiaanihieronta 60min. tai meridiaanihieronta 90min.


Aika hoitoihin varataan täältä: vello.fi/kirsinjasenkorjaus
Voit myös tiedustella aikoja suoraan Kirsiltä: 045 6338892

Tapio Sippoin kehittämä meridiaanihieronta yhdistää kiinalaisen lääketieteen, akuhieronnan, japanilaisen Shindo ja Shiatsu -hieronnan, kiinalaisen tuina- ja anma-hieronnan, tiibetiläisten Kum Nye ja Kunye -hierontojen, Nuat Phaen Boraan -hieronnan, Jap Sen -hieronnan, suomalaisen jäsenkorjauksen, klassisen hieronnan ja energiahoitamisen parhaat puolet.


Meridiaanihieronnassa käytetään hyväksi sekä perinteisen kiinalaisen lääketieteen että japanilaisen shiatsu-mestari Masunagan laajennettua meridiaanikartastoa.

 

Rentouttava ja elävöittävä meridiaanihieronta poistaa tehokkaasti stressiä ja lisää elinvoimaa. Hieronta avaa kehon tukoksia ja näin voimistaa elinvoiman virtausta koko kehossa. Tämän seurauksena immuunijärjestelmä voimistuu, jolloin keho pystyy paremmin vastustamaan ja parantamaan sairauksia. Akupainanta antaa tarvittaessa täsmähoidollisen lisän yksittäisten sairauksien hoitoon.

Meridiaanihieronnassa käytetään samoja energiakanavia, joihin akupunktiossa laitetaan neulat. Meridiaanihieronnan aikana käsitellään kehon heijastealueita sekä hierotaan ja venytellään auki meridiaaneja (akuratoja).

Meridiaanihieronta on hyvin syvärentouttavaa ja se aktivoi parasympaattista hermostoa. Erittäin hyvä hoito, jos kärsit esim. unettomuudesta, ylikierroksista, uupumuksesta, väsymyksestä, ahdistuneisuudesta, paniikkihäiriöstä jne. Hoito tehdään hoitopöydällä vaatteet päällä. Päälle/mukaan rennot vaatteet, joissa sinun on mukava olla. Vältäthän voimakkaiden hajusteiden käyttöä tullessasi hoitoon. 

Meridiaanihieronnan esteitä ovat:
syöpä, kasvaimet, flunssa, kuume, akuutti tulehdus kehossa, vaikeat mielenterveyden häiriöt, päihtymys ja krapula ja raskauden ensimmäinen kolmennes.

Hinta ja voimassaoloaika:

meridiaanihieronta 60min. 65€ sis. alv 24%
meridiaanihieronta 90min. 89€ sis. alv 24%


Hoito on voimassa 8 viikkoa ostopäivästä ja se tulee käyttää 8 viikon aikana.

 

Kirsi on kalevalainen jäsenkorjaaja, meridiaanihieroja ja intialaisen päähieronnan taitaja.

Kirsin löydät  myös Instagramista tästä  ja Facebookista tästä.


Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Tervetuloa!


Peruutusehdot ja muutokset: alle 24h ennen tehdystä peruutuksesta veloitetaan koko hoidon hinta. Lääkärintodistuksella aika siirretään toiseen ajankohtaan veloituksetta. Unohdetusta/käyttämättä jätetystä varauksesta veloitetaan koko hoidon hinta. 

Meridiaanihieronta

Lisätiedot

Valitse kesto

60 min, 90 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Meridiaanihieronta (Kirsi) 60min tai 90min”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *