Pinstriping Kustom JATKOkurssi la 31.8.24 klo 10-16

159,00  sis. alv

Lauantaina 6.4.2024

Klo 10-16

Ohjaajana: Satu Art From The Underground

Varastossa

Kuvaus

Pinstriping Kustom Jatkokurssi

Tervetuloa mukaan Kustom Maalaus Jatkokurssille!

Kurssilla opetellaan Kustom taiteelle ominaista kuvan rakentamista käyttäen pinstripe maaleja ja siveltimiä. Kurssityötä rakentaessa sukelletaan syvemmälle kustom taiteen maailmaan ja viedään perus kustom taidekurssilla opittu seuraavalle tasolle. Kun kuvan rakentamisen perusteet tuli tutuksi peruskurssilla, rakennetaan kuvaan syvyyttä ja efektejä tällä kurssilla.

Kurssityötä rakentaessa raapaistaan niin kylttimaalauksen, pinstripemaalauksen ja kolmiuloitteisen kuvan rakentamisen pintaa, joten kurssin jälkeen tulet varmasti katsomaan kaikkea Kustomtaidetta, kuin myös muutakin taidetta aivan uusin silmin. Kurssi avaa silmäsi aivan uudenlaiselle asioiden hahmottamiselle ja antaa kannukset sukeltaa pää edellä Kustom taiteen maailmaan.

Oman työn saa napata kotiin kurssin päätyttyä.

Tämän kurssi antaa osallistujalle avaimia:

  • tehdä yksilöllisiä lahjoja
  • koristella kotia
  • maalata mopoa
  • maalata kypärää
  • maalata tekstiilejä
  • maalata kylttejä
  • tehdä taidetta muoville, puulle, lasille, metallille, nahalle…

Kurssi sopii niin alkutaipaleella oleville kuin pidemmälle ehtineille. Suosittelen kuitenkin peruskurssin käymistä ennen tälle kurssille siirtymistä. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla vahvaa tietämystä tai kokemusta maalaamisesta, mutta saat varmasti peruskurssin käyneenä enemmän tästä kurssista irti. Kurssin tarkoituksena on auttaa välttämään sudenkuoppia ja saada suti luistamaan juuri siten ja sillä alustalla kun sinä haluat.

Mitä sitten on pinstriping? Lukaise siitä tästä.

Kurssi toteutetaan pienryhmässä, jotta saat varmasti tarvitsemasi määrän neuvoja. Maaleina käytämme tärpätti ohenteisia pinstriping maaleja.

Kurssin alaikärajana pidetään 10- vuoden ikää.

Mukaan tarvitset mukavat sisätyöskentelyyn soveltuvat vaatteet, avointa mieltä ja halua oppia uutta. Taiteellista silmää, piirustustaitoa, kokemusta maalaamisesta tai omia välineitä et tarvitse. Riittää, että saavut paikalle.

Kurssi toteutetaan pienryhmässä, Olkkarin tiloissa Tampereella osoitteessa Pyhäjärvenkatu 10.

Ohjaajana on Satu – Art From The Underground

Lisää Satusta löydät Facebookista ja Instagramista.

Vastaavanlaisesta kurssista voit kurkkia fiiliksiä täältä.

pinstriping-kustom-jatkokurssi

Peruutusehdot ja muutokset

Kursseille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

 

Pinstriping Kustom Jatkokurssi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pinstriping Kustom JATKOkurssi la 31.8.24 klo 10-16”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *