Äänimaljarentoutus 5 & 10 kerran sarjakortit | Paikkavaraukset erikseen! ohjeet kuvauksessa.

105,00  sis. alv

Kuvaus

Äänimaljarentoutus 5 & 10 kerran sarjakortit

Äänimaljarentoutus, eli sointukylpy on 5000 vuotta vanha syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin, eli myötävärähtelyyn, sekä ääniaaltoihin. 45min äänimaljarentoutus vastaa n. 3h syvää unta. Värähtely etenee kehomme nesteessä ja yltää sinne minne hoitajan kädet eivät tavallisesti yllä.

Äänimaljahoito soveltuu moneen tarkoitukseen ja monen hoidon, sekä kuntoutuksen tueksi. Kun kaipaat rauhoittumista, kontaktia sisäiseen ääneesi, olet stressaantunut ja tarvitset syvärentoutusta tai koet ahdistusta, unettomuutta, jännitystä ja kireyttä kehossasi, on äänimaljahoidosta isosti apua.

Säännöllisesti toistettuna äänimaljojen vaikutus vahvistuu, joka vaikuttaa suoraan yleiseen hyvinvointiimme. Jotta kehomme ja hermostomme tottuu uuteen tilaan ja pysyy pidempään stressittömämmässä tilassa, tarvitsemme toistoja, niinkuin missä tahansa muussakin “lajissa” tai asiassa. Toistot ohjelmoivat kehoamme uuteen rennonpaan hyvinvoivaan olotilaan.

Instrumentteinä käytän hoidoissa mm. Tiibetiläisiä käsin taottuja äänimaljoja, kristallimaljoja, Koshia, sadekeppiä, thingsoja, gongia ja rumpua.

Tunnit sopivat loistavasti päivän aloitukseen, tai vastavuoroisesti päivän viimeiseksi. Siksi tarjolla on aamulla ja illalla toteutettavia tunteja.

Tunneilla maataan joogamatolla lämpimän viltin alla ja nautitaan harmonisista soinnuista ja syvästi rentouttavista vaikutuksista. 
Mukaasi tunnille et tarvitse mitään muuta kuin oman juomapullon ja mukavaa ja lämmintä vaatetta yllesi. Matot, tyynyt ja viltit löytyy talon puolesta. Riittää että tulet paikalle ja annat maljojen viedä sinut syvään rentouden tilaan.

Äänimaljarentoutus vaikuttaa mm. seuraaviin asioihin;

 • verenpaineen lasku
 • sykkeen lasku
 • Apua ahdistukseen ja masennuksen oireisiin
 • ruoansulatuksen ja suolen toiminnan tehostuminen ja tasoittuminen
 • hengityksen tasoittuminen ja syveneminen
 • minkä tahansa kivun lievitys
 • stressihormonien lasku
 • unen laadun paraneminen ja nukahtamisajan lyheneminen
 • lihasjännitykset hellittävät
 • keskittymiskysy, luovuus, oppiminen lisääntyy
 • kuukautis -ja Endometrioosikivut
 • Auttaa tunnetyöskentelyssä

Huomioitavia sairauksia tai tilanteita:
Syöpähoitojen aikaan EI äänimaljahoitoon saa tulla.
Sydämentahdistin on este äänimaljahoidolle.
Raskauden aikana voit osallistua ryhmärentoutukseen, mutta emme suosittele yksilöhoitoja raskauden aikana. 

Äänimaljarentoutus 5 & 10 kerran sarjakorttien hinnat ja voimassaoloajat:
Viiden kerran sarjakortti 105€ sis. alv 24%
Viiden kerran kortti on voimassa 8 viikkoa ostopäivästä ja sen kaikki kerrat tule käyttää 8 viikon aikana. Suosittelen käymään rentoutuksessa kerran viikossa, jos koet tarvitsevasi rentoutumista vieläkin tiiviimmin, voit aivan hyvin osallistua tunneille vaikka kahdestikin viikon aikana.

Kymmenen kerran sarjakortti 200€ sis. alv 24%
Kymmenen kerran kortti on voimassa 14 viikkoa ostopäivästä ja sen kaikki kerrat tule käyttää 14 viikon aikana. Suosittelen käymään rentoutuksessa kerran viikossa, jos koet tarvitsevasi rentoutumista vieläkin tiiviimmin, voit aivan hyvin osallistua tunneille vaikka kahdestikin viikon aikana.

Paikkavaraus ohje:
Varaa paikkasi syvärentoutuksiin ajoissa, koska tunneille otetaan rajoitettu määrä osallistujia.
Tunneille pääset osallistumaan verkkokaupassa valitsemalla tuotteen; ” Sointukylpy kertakäynti “,  valitse pudotusvalikosta haluamasi tuntiajankohdan ja etene kassalle. Syötä kassalla koodi jonka olet saanut sähköpostiisi sarjakortti osoton jälkeen ohjaajalta. Täytä vielä tietosi, varauksesta ei mene veloitusta kun olet käyttänyt koodia. Varaus on sitova ja vastaa sarjakortin yhtä käyntikertaa. Sarjakortin saat itsellesi ensimäisellä käynnilläsi. Sarjakortti on henkilökohtainen ja kortti luovutetaan kun sarjakortin maksu on suoritettu. 

Kurssi järjestetään Olkkarin tiloissa, Pyhäjärvenkatu 10, Tampere.

Syvärentoutuksista voit lukea lisää tästä.

Ohjaajana on Sofia – Healing waves.fi
Sofiasta ja äänimaljoista lisää Instagramissa

Äänimaljarentoutus 5 & 10 kerran sarjakortit | Paikkavaraukset erikseen! ohjeet kuvauksessa.

 

Äänimaljarentoutus 5 & 10 kerran sarjakortit

Lisätiedot

Valitse sarjakortti

5 kerran, 10 kerran

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Äänimaljarentoutus 5 & 10 kerran sarjakortit | Paikkavaraukset erikseen! ohjeet kuvauksessa.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *