TUOLIJOOGA EN-RYHMÄLLE (Entiset Nuoret) TO 11.4. KLO.14-15

15,00  sis. alv

Kuvaus

TUOLIJOOGA EN-RYHMÄLLE (Entiset Nuoret) TO 11.4. KLO.14-15

TUOLIJOOGA on joogalaji joka lempeästi ja silti tehokkaasti rentouttaa, avaa ja vahvistaa kehoa rasittamatta niveliä. Se sopii erityisesti kaikille joiden jaloissa tai lonkissa on ongelmia, jäykkyyttä, kipuja tai liikerajoitteita.

Pukeudu mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Paikassa on kaikki välineet valmiina.

 

Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään aiempaa kokemusta. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan.

Tervetuloa!

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TUOLIJOOGA EN-RYHMÄLLE (Entiset Nuoret) TO 11.4. KLO.14-15”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *