Sointukylpy | Kertakäynti avoimille viikkotunneille

23,00  sis. alv

Kuvaus

Kertakäynti sointukylpytunnille

Äänimaljarentoutus, eli sointukylpy on 5000 vuotta vanha syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin, eli myötävärähtelyyn, sekä ääniaaltoihin. 45min äänimaljarentoutus vastaa n. 3h syvää unta. Värähtely etenee kehomme nesteessä ja yltää sinne minne hoitajan kädet eivät tavallisesti yllä.

Äänimaljahoito soveltuu moneen tarkoitukseen ja monen hoidon, sekä kuntoutuksen tueksi. Kun kaipaat rauhoittumista, kontaktia sisäiseen ääneesi, olet stressaantunut ja tarvitset syvärentoutusta tai koet ahdistusta, unettomuutta, jännitystä ja kireyttä kehossasi, on äänimaljahoidosta isosti apua.

Säännöllisesti toistettuna äänimaljojen vaikutus vahvistuu, joka vaikuttaa suoraan yleiseen hyvinvointiimme. Jotta kehomme ja hermostomme tottuu uuteen tilaan ja pysyy pidempään stressittömämmässä tilassa, tarvitsemme toistoja, kuten missä tahansa muussakin “lajissa” tai asiassa. Toistot ohjelmoivat kehoamme uuteen rennompaan hyvinvoivaan olotilaan.

Instrumentteinä hoidoissa käytetään mm. Tiibetiläisiä käsin taottuja äänimaljoja, kristallimaljoja, koshia, sadekeppiä, thingsoja, gongia ja rumpua.

Tunnit sopivat loistavasti päivän aloitukseen, tai vastavuoroisesti päivän viimeiseksi. Siksi tarjolla on aamulla ja illalla toteutettavia tunteja.

Tunneilla maataan joogamatolla lämpimän viltin alla ja nautitaan harmonisista soinnuista ja syvästi rentouttavista vaikutuksista. 
Mukaasi tunnille et tarvitse mitään muuta kuin oman juomapullon ja mukavaa ja lämmintä vaatetta yllesi. Matot, tyynyt ja viltit löytyy talon puolesta. Riittää että tulet paikalle ja annat maljojen viedä sinut syvään rentouden tilaan.

Äänimaljarentoutus vaikuttaa mm. seuraaviin asioihin;

 • verenpaineen lasku
 • sykkeen lasku
 • apua ahdistukseen ja masennuksen oireisiin
 • apua paniikkihäiriöihin
 • ruoansulatuksen ja suolen toiminnan tehostuminen ja tasoittuminen
 • hengityksen tasoittuminen ja syveneminen
 • minkä tahansa kivun lievitys
 • stressihormonien lasku
 • unen laadun paraneminen ja nukahtamisajan lyheneminen
 • lihasjännitykset hellittävät
 • keskittymiskyky, luovuus, oppiminen lisääntyy
 • kuukautis -ja endometrioosikivut
 • auttaa tunnetyöskentelyssä

Huomioitavia sairauksia tai tilanteita:
Syöpähoitojen aikaan EI äänimaljahoitoon saa tulla.
Sydämentahdistin on este äänimaljahoidolle.
Raskauden aikana voit osallistua ryhmärentoutukseen, mutta emme suosittele yksilöhoitoja raskauden aikana. 

Hinta ja voimassaoloaika:
Kertakäyntimaksu 23€ sis. alv 24%
Kertakäynti on voimassa 4 viikkoa ostopäivästä ja se tulee käyttää 4 viikon aikana. Suosittelemme käymään rentoutuksessa kerran viikossa, jos koet tarvitsevasi rentoutumista vieläkin tiiviimmin, voit aivan hyvin osallistua tunneille vaikka kahdestikin viikon aikana, silloin suosittelen ostamaan sarjakortin, joka on hiukan edullisempi kertakäyntiin verrattuna. Kertakäynnillä pääset tutustumaan sointujen maagiseen maailmaan ja kokeilemaan syvärentoutusta.

Muista kurkata myös meidän yhdistelmätuntimme, joissa äänimaljat ovat mukana!

Kurssi järjestetään Olkkarin tiloissa, Pyhäjärvenkatu 10, Tampere.

Syvärentoutuksista voit lukea lisää tästä.

Ohjaajana on Sofia – Healing waves.fi
Sofiasta ja äänimaljoista lisää Instagramissa Lisää voit lukea myös Olkkarin blogista.

Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään aiempaa kokemusta. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan.

Tervetuloa!

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

 Kertakäynti & paikkavaraus sointukylpytunnille | Valitse ajankohta pudotusvalikosta

 

Kertakäynti sointukylpytunnille

Lisätiedot

Valitse tunti

Pe 14.6 klo: 18.00-19.15, Pe 12.7 klo 18-19.15, Pe 9.8 klo 18-19.15, Pe 23.8 klo 18-19.15

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sointukylpy | Kertakäynti avoimille viikkotunneille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *