FasciaYin-kurssi 6krt, keskiviikkoisin 4.9.-9.10. klo.19.15-20.30

89,00  sis. alv

Varastossa

Kuvaus

FasciaYin-kurssi 6krt, keskiviikkoisin 4.9.-9.10.
klo 19.15-20.30

FasciaYin-tunneilla yhdistyy palauttava, lempeä yinjooga sekä kehoa voimakkaasti avaavat fasciavenytykset. Apuvälineinä käytetään mm.tennispalloja ja minifaskiarullia joilla saa erityisesti avattua kehon triggerpisteitä, eli kohtia missä faskialinjat yhdistyvät.

Faskia on hämähäkinverkkomaisesti ympäri kehoa kulkeva sidekudoskalvo tai -verkko. Se ympäröi kaikkia lihaksia, luita, kudoksia ja sisäelimiä.

Faskiakerrokset voidaan jakaa karkeasti kolmeen; ensimmäisenä pinnalliseen faskiaan, jonka ansiosta iho liukuu lihasten päällä. Toisena syvään faskiaan, joka on lihasten pinnalla, yhteydessä jänteisiin, nivelsiteisiin sekä luukalvoon. Kolmantena viskeraaliseen faskiaan, joka ympäröi ja samalla kannattelee sisäelimiä.

Lihaskireydet johtuvat monesti enemmän faskian jähmeydestä kuin itse lihaksesta; myös lihaksen voima jää hyödyntämättä jos faskian toiminta ei ole kunnossa. Kireä faskia vaikuttaa myös mielen hyvinvointiin lisäämällä stressinkokemusta ja kiputuntemusta kehossa, myös stressi vaikuttaa faskioihin voimakkaasti,

FasciaYin-kurssilla opit lisää hermoston vaikutuksesta faskiaan, ja erilaisia harjoituksia jotka vähentävät sekä mielen että kehon kireyksiä ja kipuja ja saat kokonaisvaltaista hyvää oloa ja joustavuutta kehoon.

Nanan löydät  myös Instagramista tästä ja Facebookista tästä.

Tampereen Olkkari

Tampereen Olkkari on luotu arjen pyörityksessä tulleeseen tarpeeseen voida hyvin ja tehdä asioita erityisesti hyvän fiiliksen vuoksi. Se sijaitsee Tampereella kivijalassa Pyhäjärvenkadun ja Papinkadun risteyksessä ositteessa Pyhäjärvenkatu 10. Tavoitat meidät helposti julkisilla, mutta myös tienvarsipaikkoja löytyy omalla autolla kulkeville runsaasti.

Ovet aukeavat puolta tuntia ennen kurssia, jotta ehdit virittäytymään kurssin tunnelmaan ja varaamaan mieluisen paikan itsellesi. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet, etkä tarvitse mitään aiempaa kokemusta. Alan ammattilainen pitää sinusta huolen koko kurssin ajan.

Tervetuloa!

Peruutusehdot ja muutokset

Tunneille ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla siis kurssiin, tunnille, työpajaan, ryhmään, kurssikokonaisuuteen tai muuhun koulutukseen tai tapahtumaan osallistuja sitoutuu noudattamaan Olkkarin peruutusehtoja.

Kaikkiin edellä mainittuihin tapahtumiin voi osallistumisensa peruuttaa veloituksetta, kun kyseisen tapahtuman alkuun on 21 vrk. Jos peruutus tehdään sen jälkeen, veloitetaan 50% kurssimaksusta. Kuitenkin alle 7 vrk ennen tapahtuman alkua peruutetut osallistumiset sekä saapumatta tapahtumaan jääneiltä peritään koko kurssimaksu. Estyneen osallistujan tilalle on kuitenkin mahdollista vaihtaa toinen henkilö ja mikäli osallistuminen ei ole mahdollista vakavissa sairastapauksissa voidaan neuvotella tapahtumamaksun palauttamisesta.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Olkkari varaa oikeuden kurssien sisällön, aikataulun ja hintojen muuttamiseen. Tarkista ajantasaiset tiedot www-sivuilta tai ilmoittautuessasi.

FasciaYin-kurssi 6krt, keskiviikkoisin 4.9.-9.10. klo.19.15-20.30

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FasciaYin-kurssi 6krt, keskiviikkoisin 4.9.-9.10. klo.19.15-20.30”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *